Je možné aby nevedeli výsledok z krvi?

fetykovci
28. mar 2019

Ahojte babulky. Tak bola som u dr . Meškalo mi to týždeň a testy vyšli pozitívne . Dr na ultrazvuku nevidel ešte nič vzali mi krv. Dneska som volala a sestrička mi povedala aby som prišla o týždeň. A keď som sa pýtala ako vyšli výsledky tak mi povedala že podľa výsledkov to nemôžu že musia to porovnať z ultrazvukom. Nepovedala mi vobec aké boli výsledky. Je možné aby nevedeli s krvi či som alebo nie som tehotná ?

terezia32
28. mar 2019

@fetykovci asi sa im niečo nezdá

mirka_a_hrasok
28. mar 2019

@fetykovci Pravdepobne to mas nejasne, chcu si byt isty nestresuj keby bolo nieco vazne nedala by ti termin o tyzden 🙂

tapala
28. mar 2019

tiez by som povedala, ze sa im tam nieco nevidi. ak by to bolo nieco vazne, tak by to riesili hned

petrad15
28. mar 2019

@fetykovci Kľud len si to potrebujú porovnať, rozhodne sa nič nedeje 🙂 Daj vedieť čo zistili 🙂

catherinah
28. mar 2019

HCG je asi pozitívne a chce to potvrdit aj ultrazvukom. Tak preto o tyzden, lebo teraz by este nic nevideli

katarina5194
28. mar 2019

Aj mne vyšli tehu testy. Volala som Dr a objednala ma na krv. Krv vyšla pozitívne ale na Sone nebolo ešte nič vidno. Objednal ma o pár týždňov a potom už bolo vidno vak plod a aj ♥ ☺️☺️☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre