Baby chcem sa opýtať môže menštruácia meškať potom prísť a je možné byť tehotná? Akože je to dosť blbá otázka ale bratrancovej snúbenci meškala menštruácia test jej ukázal slabú druhú čiarku menštruácia jej prišla a doktor ju odbil že to je normalne že mešká nič vážne to nemusí byť 🤷♀️
Áno, sestra bola 3 mesiace tehotná a normálne mala každý mesiac menštruáciu. Nech si spraví ďalší test.
Lebo stále sa sťažuje že ju bolia lýtka kríže a vraj má sem tam slabé bolesti v podbrušku a nechápem že doktor ani nepozrel čo v tom je
Ja som mala ako tehotná menštruáciu ešte 2x, čiže prvé 2 mesiace.
Áno môže. Kamoska mala do 6mes normálne ms. To že je tehu zistil gyn až pri preventivke 🙈
Lenže tam je aj to čo mi nesedí že najprv jej meškali potom prišli trošku zvláštne to je
mne meskali mala som slabo pozitivny tehu test, gyn povedal ze pozitivny je aj tesne pred menzesom... teraz imi pre zmenu meskaju uz 3 mesiace
@sara_1 áno, moja mama robí 35 rokov na gynde v nemocnici a mali také prípady, že počas celého tehotenstva mala žena menzes... Dokonca bola taka, ktorá mala menzes a myslela si, že ju len zdulo a šla na gyndu až v 8 mesiaci, kde jej povedali, že za mesiac rodí.
Nie, nie je možné aby tehotná žena dostávala menzes. Krvácať môže ale z rôznych pričiň napr. hormonálne, prasknuta cievka, hroziaci potrat, atď... ale menštruáciu tehotna mat nemoze aj keď to veľa žien tak nazýva. Bratrancova snúbenica je buď tehotná alebo mala biochemicke tehotenstvo alebo tehotná vôbec nebola. Nech si o pár dní spraví ďalší test a uvidí.
ale samozrejme
@tosomja ja som bola naozaj plocha do 8 mesiaca, keď som išla rodiť, Dr. mi povedala vo dverách, že to bude potrat, a ja v 38 TT. 😂
môže mať ja som mala pri všetkých 3 detoch, otehotnela som podla všetkého vždy tesne pred menzesom, čiže mne neprišla v dvoch pripadoch až druha , v jenom až tretia
zmenila by som mudr, každy mesiac dostáva za to že je u neho platbu , a odbije ju ? to jej za to nestojí ? hladala by som iného mudr rovno
to je tak tažké zobrat krv ? alebo pozriet sono aspon čo tam je ? nemá 3 min času na nu ?
Nechápem, prečo si neurobí test. Veď to je predsa základ.
Aj ja som mala takú lekárku žiadna ochota nič nepríjemná mala som zápal a ona mi povedala ze nič nevidí že ešte bola natoľko drzá a povedala ze nemám robiť cirkus 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sara_1 pravdepodobne mala biochemické tehotenstvo. Nech si spraví další test, ak čiarka zosilnie, je tehotná. Ak nebude, tak tehotná veľmi krátko bola, ale plod sa neuchytil a telo ho prirodzene vylúčilo.