Ahojte,
Je podľa Vás možné, aby bol tento test pozitívny alebo je to iba duch/kanalik? Je to Dr. Max. Ďakujem
podľa mňa pozitívny 🙂
prečo by to nemalo byť možné ? 😀 ja tam vidím slabučkú čiarku druhú 🙂
Toto vyzerá byť pozitívne ;) ... Zopakuj o 2 dni, alebo skús digitálny. Ale toto nevyzerá na kanálik, ale na pozitivitu🙂
Urobila som nekonečné množstvo testov Dr max a nikdy som nemala takýto test, keď som nebola tehotná. Tiež si myslím, ze bude silniet.
Tento istý test mi ukázal takúto čiarku a bola som tehotná
@nina0412 ja by som povedala ,že tam čosi vidím. Ale najlepšie je skúsiť za dva dni 🙂
@ssimpsonka ďakujem krásne vyskúšam z ranného mocu a ozvem sa 🫶🏻
Ďakujem veľmi pekne za odpovede, vyskúšam o 2 dni a hádam bude čiarka silnejšia 🙃
Držím palce a daj potom vedieť 😉
Ja by som tiež nevydržala dva dni čakať 😊 Prajem pekne a príjemné tehotenstvo 🍀
Krásne čiarky kedy máš dostať 😍
@nika23t ďakujem 😇
@nina0412 menštruacia by mala byť 26.10., takže verím, že už ani nepríde … v júli som mala MA, tak snáď to tentokrát bude úspešnejšie 🌈
Vyzerá to super . Držím palce . Vydržať sa netestovať po MA je ťažké takže úplne ok že si sa dnes otestovala . ♥️
Tak isto ako ja tiež mám dostať 26🙏 ja som mala v júli biochemické 😌
Krásne ♥️🙏🙏
@nina0412 treba len počkať a testovať ďalej či bude čiarka výraznejšia, niečo sa tam tiež črtá, tak budúci týždeň si hádam na teraz vydýchneme 🙂)
No dúfam 🫶🏻
Neskúšala si mamatest? ja som skúšala aj tento a na ňom som mala oveľa silnejšiu čiarku oproti Dr. Max
@nina0412 skusala si ďalej testovať alebo zatiaľ čakáš?🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vyzerá to podľa mňa ako začínajúca čiarka 🙏