Ahojte,
Prosím viete mi poradiť že čo ak moja priateľka nedostala menštruáciu už 2 týždne ? Spavame spolu s kondómom ale pár krát sme aj bez no dával som pozor... Už predtým jej menštruácia chodila nepravidelne ale máme z toho strach ... Zatiaľ nemá žiadne príznaky a plánujeme kúpiť test... Myslíte že je sa čoho báť ?
@papamenga niektoré ženy mat príznaky ani nemusia... A prvý mesiac už duplom... Kúpte ten test a dajte vedieť ako to dopadlo 😉
Ale keďže mala aj predtým nepravidelný cyklus ťažko povedať... Opýtaj sa jej ako jej najdlhšie meskala menštruácia a kedy ste mali ten styk bez kondómu? Lebo ak to bolo cca 2-3 týždne od jej skončenia menštruácie mohla mať plodné dní s teraz byť tehotná...
@papamenga ked ju budes pozorovat, len vas chyti uplna paranoja. Priznaky tehotenstva prve dva tyzdne su uplne rovnake, ako ked sa blizi menstruacia. Kupte test a spravte, ak dva tyzdne meska, mas vysledok dost jasny.
Je tehotna 🤣taketo neplanovane počatie sa podla Murphyho zakonu stane najust lahsie ako planovanè. Milujem tieto otazky 2tyzdne bolo malo casu kupit teho test 😄gratulujem a pohlavie typnem z utz foto v 14tt.
Test ste mohli kupit uz aj ored tyzdnom.... a ak si si daval len pizor tak ano moze byt tehotna
Ano moze byt tehotna, treba kupit test a uvidite...k tym priznakom - mna od asi prveho dna meskania velmi boleli prsia a podbrusko...dovtedy som mala bolesti az ked som MS dostala aj to kusok ine, prsia ma nikdy tak neboleli 🙂 ale nie kazdy ma hned priznaky, takze na to by som sa nespoliehala na 100%
Úprimne, každá žena, ktorej mešká menzes 2 týždne a máva pohlavný styk, prvé, čo spravi, kúpi si tehotenský test. A podla toho sa zariadi. Aku odpoveď chceš?Vies,koľko je rôznych príznakov, ktore môžu aj nemusia byť tehotenské?Každá žena je iná, takže smer drogéria alebo lekáren
z coho mate strach? Ked ste trtkali bez ochrany, tak ste s moznym tehotenstvom ratat museli.
@leuchtturm ale ved to nie je mozne, ked si panicek daval pozor! Take neexistuje 🙈😂
Dnes sme spravili test a nakoniec nieje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
báť? dieťa je dar....urobiť test a potom sa uvidí,tehotná byť môže..my tu vešteckú guľu nemáme