Ahojte chtěla bi jsem se zeptat mislite že jsem těhotná 22. května to už je měsíc ještě jsem si nedělala test zatím jen tentok.. 22 dubna jsme spali spolu s mužem a teď nevím jestli jsem nebo ne nebo 22 teď jsem dostala menstruaci ale tak slabou. .. hned po 2 týdnech od toho dne jsem si dělala testy ačkoli jake i růžové i modré a zeleně a ukázaly se mi slabé čárku úplně.. a pak tak po 3 týdnech jsem udělala a ukázal mi takhle
To moze byt skor cysta,aj ta ukaze ciarku,tehotenstvo mesiac po a po menstruacii by som vylucila
Ani jeden z nich nie je positivny. Keby si bola tehotná zo styku 22. Apríla už by si mala obe čiarky rovnako silne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sifin666 ahoj,ak mas podpzrenie,ze by si mohla byt tehotna, testuj aj dnes. Ak bol styk 22.04.,test uz ukaze vysledok. Ak mas cykly dlhe okolo 28 dni, potom vsak v case styku zrejme nebolo obdobie ovulacie. Skus test, budes mat istotu.