Je môj test pozitívny?

sifin666
24. máj 2023

Ahojte chtěla bi jsem se zeptat mislite že jsem těhotná 22. května to už je měsíc ještě jsem si nedělala test zatím jen tentok.. 22 dubna jsme spali spolu s mužem a teď nevím jestli jsem nebo ne nebo 22 teď jsem dostala menstruaci ale tak slabou. .. hned po 2 týdnech od toho dne jsem si dělala testy ačkoli jake i růžové i modré a zeleně a ukázaly se mi slabé čárku úplně.. a pak tak po 3 týdnech jsem udělala a ukázal mi takhle

janetinka27
24. máj 2023

@sifin666 ahoj,ak mas podpzrenie,ze by si mohla byt tehotna, testuj aj dnes. Ak bol styk 22.04.,test uz ukaze vysledok. Ak mas cykly dlhe okolo 28 dni, potom vsak v case styku zrejme nebolo obdobie ovulacie. Skus test, budes mat istotu.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bejbs123
24. máj 2023

To moze byt skor cysta,aj ta ukaze ciarku,tehotenstvo mesiac po a po menstruacii by som vylucila

nelca0510
24. máj 2023

@sifin666 test sa nedrží za ocikanu časť. Prečítaj si návod. Na to tam je

sense
24. máj 2023

Ani jeden z nich nie je positivny. Keby si bola tehotná zo styku 22. Apríla už by si mala obe čiarky rovnako silne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre