Ahojte potrebujem radu robila som si tehotensky test ale velmi slabo vidno prvú čiarku môže byť test pozitívny s priateľom sa snažíme o babätko už pol roka zatiaľ nič
Mne to príde skôr ako kanálik...skús inú značku
@sarinka444
@pribinak ďakujem skúsim🙂
@solinkarka toto už je druhý test a aj značka ktorí mi takto ukazuje😶
Neviem co je toto za znacku a zavisi aj kolko si dpo,ale skus mamatest idealne.
Mne sa zdá, že to vyzerá na pozitívny test 😊...držím palce, aby som sa nemýlila 🤗
@nini1010 ďakujem skúsim
@zo_ja dúfam zajtra si spravím ešte jeden 🙂 dúfam že bude pozitívny beriem aj kyselinu listovu už pol roka dúfam že to víde konečne
Ja tam nevidim nic, skus rano a uvidis ci ju nebude silnejsie vidiet
@olivia2001 ďakujem ste velmi milá 🙂
@sarinka444 nemate začo pohode😊
na tomto druhom už vyrezá, že tam niečo je. no skús sa po pár dňoch ešte pretestovať a myslím si, že potom bude tá čiarka ešte výraznejšia
@rucka77 tak uvidím dnes si pôjdem kúpiť a ráno si ho spravím .. alebo mám počkať kým mi začne meškať menštruacia mám ju dostať až za 11 dní...
@sarinka444 kedy si mala ovulaciu?
@solinkarka pred 3-mi dňami
No ja by som teda povedala,ze je to tam🙂 A dufam ti teda mozem aj pogratulovat
@sarinka444 Ak si skutocne mala ovulacia pred 3 dnami a aj by si pocas nej otehotnela, tak oplodnene vajicko je este stale len na ceste vo vajickovode smerom do maternice. Este nedoslo anilen k uhniezdeniu. K tomu dojde priblizne za tyzden. HCG sa tvori az po uhniezdeni, dovtedy ani telo netusi, ze k oplodneniu doslo.
Takze 3 dni po ovulacii mat pozitivny tehotensky test je nerealne...
Jedine, ze by v skutocnosti ovulacia prebehla skor ako si myslis.
No moje nervy🤔 Prečo testujem 3 dní po ovulacii? 🤦
@solinkarka neboj niesi jedina🙂
@solinkarka pretože som mala tehotenské príznaky tak som si urobila dva testy a ukázali sa mi rovnako ako na fotke
U mňa je to problém že mám viac mužských hormónov a niekedy ťažko odhadnem moju ovulaciu ale ak som si to správne vypočítala čo dúfam že áno tak som ju mala pred 3-mi dňami
@sarinka444 Neexistuje, ze by ti test nieco ukazal 3 dni po ovulacii. Musela by si otehotniet skor.
Ak nemas ovulaciu odsledovanu, iba pocitas podla "tabuliek", tak to nema ziadnu vypovednu hodnotu.
@sarinka444 uhniezdenie trvá 10dni tak po 3 dňoch nemôžeš mať priznaky....počkaj kým ti bude meškať potom testuj
@solinkarka pardon🙈 myslela som sarinka444 nieje jedina ako tak citam diskusie.
@solinkarka len že ja som tie príznaky mala pred ovulaciou... Tak som si kúpila test po ovulaciii a ukazal mi to čo je na foto
@sarinka444 Ak by si priznaky mala pred ovulaciou, tak z toho vyplyva ze so otehotnela skor... cize este v predchadzajucom cykle (to by uz test jednoznacne ukazal), alebo ak v tomto cykle, tak skor. pravdepodobne testen po menstruacii.
Okrem toho ten test nevyzera byt pozitivny, skor len presvitajuci kanalik. Pockaj par dni a ak velmi chces, tak test opakuj z ranneho mocu. Alebo pockaj az do dna ocakavanej menstruacie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús ráno, vtedy sú najvyššie hodnoty HCG