Je môj test pozitívny?

4. okt 2024

Ahojte, s manželom sme sa minulý mesiac prvý raz pokúsili o bábätko. Menštruácia mi začala 2.9., podľa aplikácie mi ovulácia vychádzala na 15.9. (cykly mávam zvyčajne 26-27 dní), styk sme mali 13.9.
Menštruáciu som mala podľa aplikácie dostať 29.9. Myslela som si, že mi aj začne, pretože som mala bolesti ako počas PMS, aj náladu som mala nanič. No doteraz mi MS nezačala a bolesti už skoro nemám, občas úplne slabučké. Včera som si robila test, bola tam po 5 minútach úplne slabá čiarka a dnes ráno som si robila tiež, čiarka bola ešte slabšia. Manžel ju vraj ani nevidí. Test je značky MaybeBaby.
Nikdy som nemala dlhší cyklus ako 32 dní, aj to sa stalo asi raz pred dvoma rokmi.
Myslíte, že som tehotná? Ku gynekológovi momentálne nemôžem ísť kvôli tomu, že sme sa sťahovali a ešte som nestihla zmeniť.

3petka
4. okt 2024

No niečo

3petka
4. okt 2024

Tam je. Skús o dva dni znovu

crazy_cat_lady
4. okt 2024

no nieco slabe sa tam crta, testuj zase o dva dni

sashka22
4. okt 2024

Si v tom 💪👌

pabla99
4. okt 2024

Niečo tam vidno tak skús o dva dni či silnie 🙂

lucinka12356
4. okt 2024

Prepáč podľa mňa by mala byť silnejšia na to ze ti mešká toľko menzes. Ak si včera mala silnejšiu a dnes slabšiu na rovnakom teste tak u mňa to bolo biochemické tehu

autor
4. okt 2024

@lucinka12356 tá čiarka bola viac menej rovnaká, obe boli slabé. Je možné, že je to biochemické, uvidím, či mi neskôr začne menštruácia, prípadne ako radili vyššie, spravím za pár dní ďalší test

kuko55
4. okt 2024

Už len povedať- gratulujeme 🍀nech sa to dobre vyvija....

lucinka12356
4. okt 2024

Samozrejme 🙂 otestuj zajtra a uvidíš.. Ja ti len hovorím vlastnú skúsenosť, zažila som to viackrát. A to sklamanie bolo neopísateľné, takže radšej si nerobiť veľké nádeje zo začiatku, aby to v prípade neúspechu nebolelo tak velmi

lucinka12356
4. okt 2024

Každopádne držím palce, nech všetko dobre dopadne ❤️

autor
5. okt 2024

Ahojte, dnes mi začala menštruácia, čiže to pravdepodobne bolo biochemické 😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre