Pekny vecer zenusky. Prave dnes som 5 dni od ovulacie
a citim sa zle od zaludku od 3 dpo- mam sem tam za den zaludok akoby na vode, proste neni mi dobre, obcas ma napina.(z vone, pachu) Ako to pride, tak to o chvilu (polhoda-hodka)odide, ale opakuje sa to niekolkokrat denne. Ak nejem dlhsie, tak sa sa najem ale ze brutalne porcie si davam, muz po mne uz zazera, ci som normalna, ale neviem si pomoct. Aby som to upresnila, snazime sa o mimco uz hodne dlho, cize uz som presla fazou namyslania si priznakov. Mozno mi sibe, ale so zaludkom problem nemavam, ani toto mi nepride ako viroza. To, ze min do casu mrchy je na priznaky naozaj skoro, to viem. Ale predsa; nezazila ste niektora toto a bolo to tehu?
Vipred saujem
No vies co, ja som zacala mat priznaky 7 dni po styku a to je teda naozaj skoro (teraz som v 11.tt). Vacsinou tie priznaky zacinaju o par tyzdnov neskor.
Takto zle by ti mohlo byt skor od niecoho ineho. Ja som sice tak 8 dni po ovulacii citila take zvlastne krce a mierne bolesti, prv som myslela ze to je svalovica z brusakov, (10 DPO som mala test este negativny) ale neprechadzalo a potom uz boli testy pozitivne.
Ahoj,
po prečítaní tvojho príspevku som si pomyslela.... no teda, úplne identický stav ako mám ja teraz. Ja som 6 DPO. Som zvedavá ako to bude u teba ďalej pokračovať. Mne sa tieto moje nevoľnosti tiež nepozdávajú.
@martyzpp ja som po ovu tak 5-6 dni, mozno aj 7. Ake priznaky si mala od 7.dna?
@dmk_1 mna pobolieva vajecnik z kt.som mala ovu ale len teraz zacal a do toho zimnica. Mna picne
@mimi16 ja este dieta nemam, tak neviem ake pocity to mozu byt. Kludne sa mozeme informovat v najbizsich dnoch 😊
Zacalo mi byt zle vi vecernych hodinach, to mam doteraz ale ovela silnejsie 🤢. Potom som niekedy citila akoby ma striaslo od zimy a niekedy, naopak, ma na chvilu zaliala horucava. Myslela som si, ze nejake divne PMS ale teda nakoniec je to tehotenstvo 😊. Drzim palce, aby to vyslo 🍀.
@martyzpp dakujem za popis, tak ja moc v to neverim, mozno ma chyti covid alebo nieco ine , ale v kazdom pripade takto mi este nebolo.
To ti s istotou nikto nepovie... Počkaj ci príde ms a ak nie výsledok je jasný... Držím palce 😉
rovnake priznaky su pri PMS,a j pri tehu. vdruhej polovici cyklu sa telo dostava do fazy, kedy sa PMS objavu, kym sa neprejavia priznaky tehu, co sa 3DPO neprejavia, cyklus prebieha tak ako keby si tehu nebola, cize mozes mat PMS. chvilu trva, nez sa zmenia hormony a tehu sa zacne prejavovat,a le takto skoro urcite nie.
a ak aj taketo prejavy PMS nemavas, priapdne ak nemavas taketo rpejavy pri virozach, nikde nei ej napisane, ze raz nemozu zacat.
Jasne, môžme.
Ver tomu. Ziadny covid si teraz nepripúšťaj. A urob si zajtra test, aj ked skoro, co na tom?? Mozno bolo ovulka skor
Pockaj este par dni, zatial sa snaz nestresovat, dobre bude 🙂
ako som pisala, na zaciatku to moze byt PMS a dalej sa uvidi, na priznaky je este skoro.
ja som to kedysi nemavala a teraz mi pred ms byva zle od zaludku. mozno to suvisi aj s tym, ze mam trosku probelmy so zaludkom, neliecim sa, len ,a palievala zaha, odstranila som to co mi vadi z potrain a je to lepsie, zaha nepali, viem uz roky, ze mam malo kyseliny v zaludku a ta sporobuje nevolnost, pocit an vracanie a pocit preplnenia zaludka. a proste vplyvom hormonov sa mi to zhorsuje
@majamat pms to u mna nebude, mam silne pms kazdy mesiac, tyzden pred ms zacinaju prsia boliet, krize, podbrusko, unava atd. Ale zaludok urcite nie. V kazdom pripade, pockam a uvidi sa 🙃
ja mam posledny rok podobne priznaky dokonca pri ovu. Nikdy sa mi to nestalo, ze by sa mi ovu tak jednoznacne ohlasovala, min. mesiac som dokonca prvykrat mala aj ovu krvacanie. Teraz mam ovu a krize trosku tahaju, cela som tak nejak ako pocas pms, aj ked teda aspon tej energie mam viac. Ako @majamat vyssie pisala - co nebolo, moze byt, napr. aj taketo zvlastne a pre teba nove priznaky napr. pms, alebo ovu, alebo aj tehotenstva. Najistejsi je test, par dni po tom, co by mala dojst ms (ak teda nahodou nepride)
hormony sa menia, ed som ti pisala, ze aj som to nemavala auz mavam, pripadne to moze byt aj infekcia. proste sa meni stav neseho tela a ms cyklus nei ej stale rovnaky, rpeto ho tak netreba brat. ja mam 44r a ztazila som tolko zmien cyklu, preto ma vzdy prekvapuje poznamka, ze aj to tak enmavam. nemusis, rtaz to moze zacat. moze to byt jednorazovvka, ale aj dlhodobe.
tym sdamozrejme nechcem povedat, ze nei si tehu,a el zal. nevoônost zrejme z toho enmbude, jedine v pripade, ze vby si otehotnela skor. pisala si, ze sa ti to zacalo 3DPO. to je vlemi skoro a vajicko s telom amtky ani nie je spojene. az po tyzdni zacina uhniezdovanie a telo matky zacina reagovat.
boze, ked po sebe citam, tak mam dost. dufam, ze sa to da nejak pochopit,. neviem
preco klepem na niektore pisemna skor, ako by som mala, preto ich vymenim. pisem rychlo,a si by som mala pomalsie.
@majamat v pohodicke, rozumela som vsetko co si napisala, mas pravdu, telo aj hormony robia svoje moze byt ze teraz budem mavat aj taketo pms, prave mam spinenie, hnedasty vytok- tiez som to nikdy doteraz nemala. Hormonalny profil aj vysetrenia od gyn su vsetky ok, tak uvidim ako sa to vykrystalizuje 😊 dakujem za tvoj pohlad a pomoc
daj potom vediet. inak hnedy vytok, priapdne aj krvavy mavam 2-3dni pred ms. zacalo to tak pred rokom, dovtedy som nemavala,a le moze to byt aj znak uhniezdovania.,
Ahojte baby, nechcem zakladať novú tému tak snáď ste ešte tu 😁 Styk sme s priateľom mali len raz a to tiež prerušovaný, ale keďže sme sa dlho nevideli chceli sme si spraviť pekný večer troška sme si aj vypili a tak, vyvrcholenie bolo mimo mňa ale nie je vylúčené, že niečo ušlo. No bolo to 20.2. a 21.2 som mala dostať MS. MS ale neprišla. Ovuláciu si nesledujem takže neviem kedy bola ale ak dobre viem ak MS mala prísť 21 tak 20 ovulácia byť nemohla. No pár dní po styku som mala hnedkasté špinenie (len raz na nohavičkách). Pár dní mávam bolesti v podbrušku ako keby už mala prísť menštruácia a návali tepla ktoré striedajú zimnice (chorá som nebola, niesom a ani sa necítim na to, že budem). Mala takéto už niektorá z vás? Nie nechcem počuť , že "nie si tehotná/Si tehotná" ani nič podobné, len váš názor, či ste to už mali a čo to bolo a tak 😊
@aniko2 k ovulacii dochadza plus minus asi 14dni pred ms, cize u teba by teoreticky ovulacia mala byt v obdobi okolo 7.2.. do uvahy tu prichadzaju do uvahy dva scenare.
- prvy a casty je hormonalna odchylka - proste ms pride neskor, trosku sa ti poblaznili hormony a tam mozu byt prejavy pms vratanie spinenia a ms pride neskor.
- druhy ze si mohla mat vdaka hormonalnej odchylke vynimocne posunutu ovulku a teda mohla byt inokedy a kldune aj v obdobi, ked ste boli spolu. cize v tomto pripade je tu aj moznost otehotnenia, aj ked emnsia, kedze si daval pozit. samzrejme to nejmenej spolahliva metoda. no s touto teoriou nehra to spinenie. spinenie sa vynimocne u neikho objavuje aj pri ovulke, ale zas ak to nemavas, je to malo pravdepodobne, ze by to bolo z ovulky. no vsetko je raz 1x, cize ani toto uplne vylucene nie je. vacsinou v takyhcot pripadoch ide o to, aka velka je pravdepodobnost. no ked to zhrniem - prerusovany styk, spinenie pri ovulke ak si nikdy nemala ( predpokladam ze nie ), takze je nozka pravdepodobnost, ze to bolo ovulacne spinenie, tak naozaj tu je mala pravdepodobnost, ze si tehu.
ten prvy dovod meskania mi rpide realnejsi - taketo prejavy ma tusim nedostatok progesteronu
@majamat MS som dostala akurát teraz po 11tich dňoch. V decembri mi tiež meškala a predpísali mi duphaston a práve som čítala , že ten sa dáva na úpravu cyklu pri nedostatočnom množstve progesterónu. Po skončení MS ho mám znova začať brať. No som počula, že pri užívaní duphastonu je väčšia šanca na otehotnenie?
@aniko2 je vacsia sanca, ak si ho mala nedostatok. na otehotnenie treba progesteron, cize ked ho mas malo, tak sa sanca znizuje. mylsim, ze uplne vylucena nie je, ale je to potom problem aj s udrzanim tehu, ak je progesteronu malo. samozrejme ak ma zena progesteronu dost, tak ma velku sancu aj bez prgesteronu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ta posledna veta: vopred dakujem.