Ahojte zienky,
mala som poslednú ms 29. 9. Dva týždne po ms som začala špiniť a bolo mi podozrivo zle. Spravila som si digitálny tehotensky test, ktorý vyšiel pozitívne a ukázal, že som tehotná.
Je to, podla vás možné že by som tehotná bola a test to ukázal 12 dní pred príchodom ms? .. stalo sa vám to?
Podla mna si skor uz bola tehotna a mala si ms pocas.
@queen_mary bola som na vyšetrení vteedy tesne pred ms u gynekologicky a nič nevidela .. a krv tiež neukázala
A digit est ti ukázal kr týždeň? Resp +1-2, +2-3 alebo plus 3. Mohla si mat posunúť ovuláciu à preto Dr nič nevidela
@sense vieš čo 1-2 a urobila som aj dr max digitálny a tiež hol pozitívny .. ale ani v krvi nič nebolo vtedy tak mi povedala mech prídem zajtra ale neviek či ue možné že niečo bude
Tak to ešte nemohla vidieť doktorka nic. A mala si posunúť ovuláciu. Držím palce.
@sense ale ani krv by neukázala?
No ak si si robila test 2 tyzdne po ms a ukazal ti +1-2. Tak pred ms si este tehotna nebola, teda ti nemala krv co ukazat kedze si bola u lekara pred ms ako pises
@sense áno áno vola.. tak som zvedavá čo teraz dúfam že ukáže krv keď iz 2 digi testy ukázali.. čo myslíš ?
ak mas 2 digi testy pozitivne tak by sa mylit nemali. Lebo tie ti neukazu akoze "ducha"
@sense no veď presne to iste mi doktorka dnes povedala … že digitálny keď ukáže že áno tak neni o čom.. vzala mi krv tak sa bojím celkom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.