Ahojte, žienky... Meškajú mi krámy .. Strašne sa bojím s priateľom, že som tehotná... Sex sme mali s ochranou. Posledné krámy boli od 22.10 do 25.10 ... tie mi meškali týždeň.. Môže to byť tabletkou ESCAPELLE alebo je to tehotenstvo? Tabletku som mala pred 4 mesiacmi..Viem, že rozhasí celý cyklus , ale až tak dllho? ... Meškajú mi už zase 6 dni.. Prosím pomóóóc.
meškajú alebo prichádzaju sôr po tabletke .. predtým normálne pravidelný 🙂 spravím ale až o týždeň
@sasulienaa tak ale moja, my ti do maternice nevidime, pokial si nerobila test, nikto ti nepovie, ci si tehotna, alebo nie....navyse ta taletka je dost sok pre telo, takze ano, moze to byt aj z toho...ale kludne to moze mat ine priciny...staci, ze sa omeska ovulacia a presne o ten pocet dni sa nasledne omeska aj menzes..kludne v tom moze byt stres, choroba,.... mala si chraneny styk, predchadzajuci cyklus si mala tiez dlhsi...ja si myslim, ze ms pekne pride a tehotna nebudes....A ked tu vypisujes "prosim pomoooc" zrejme sa bojis..ak sa bojis, tak test urob aj teraz, nevidim dovod, preco az o tyzden...nie je to polozka, ktora by ti zruinovala rozpocet...kup hoci pepino niekde v dm, alebo bille za 1,30-1,40nie som aktualna 😀 ale tak zhruba stoji...
@sasulienaa ESCAPELLE som si raz vzala aj ja (nikdy viac). mala som rozhádzaný cyklus ešte niekoľko mesiacov, o zmene nálad ani nehovorím. nakoniec som začala brať HAK, pravdaže po konzultácii s lekárom, takže sa mi cyklus upravil. Ale pre moje telo to bol veľký šok. Krámy boli každý mesiac inak silné a inak bolestivé... Takže podľa mňa sa nemáš prečo báť...
PS: hviezdicka111 má pravdu, pepino je lacný a videla som ho hádam v každej DM 😀
krámy stále nič, zajtra si pôjdem kúpiť ten test.. držte palce aby som nebola v tom 🙂
@sasulienaa ako ste vtedy dopadli?dostali ste menzes, leboja mam teraz taky problem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sasulienaa maskaju ti uz zase? 😀 este povedz, ze ti meskaju pravidelne kazdy cyklus 😀 ak ti "meskavaju" pravidelne, jednoducho nemas 28dnovy, ale dlhsi cyklus.to nie je vada..navyse - ked sa bojim, urobim tehu test..