Ahojte
Včera som si robila Intime test a vyšla mi takáto čiarka,na živo krajšia...a dnes ráno mi vyšiel test úplne negatívny...obidva sú rovnakej značky a robené z ranného moču.
Myslíte že je tam ešte šanca?
O jedno bábo som už prišla a dlhé mesiace sa nedarilo,tak teraz neviem na čom som.
Aj ja tam vidím.
Už mešká ms?
Sprav si inu znacku...mne zatial najlepsie vzdy ukazali maybe baby...maju dost vela farbiva...drzim palce 🍀
Nieco tam mozno je, aj ked sa to tak na prvy pohlad nemusi zdat. Presne ako hovori coccodrillo, vyskusaj aj inu znacku, budes mat lepsiu istotu.
aj ja tam vidim nieco velmi slabunke, nebolo by na skodu vyskusat radsej test od inej znacky?
šanca možno je, ale nerobila som si znova test z tejto značky, radšej počkať a kúpiť iný, ale niečo slabunko tam vidieť je, držím palce 🙂
Záleží na tom akú má test citlivosť, mne vždy najlepšie vyšli obyčajne najlacnejšie z Tesca pepino 😉 držím palce... Porovnaj si citlivosť testov. Môžu byť rovnaká značka ale iná citlivosť. Aj ja tam niečo vidím.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne sa tam niečo marí 🤔 asi ti neostáva nič iné len čakať ..držím palce 🙏🍀