Pekný večer.
Dnes je to siedmy deň po ovulácii, robila som si ráno test z prvého mocu a jasne, že vyšiel negatívny. Je ešte šanca, že sa o pár dni objavia dve čiarky? Vdaka za radu
7 DPO je skoro aj v pripade ak presne vies kedy ovulka prebehla, cize sanca tam este je, pockaj ci pride MS a skus otestovat opat 🤞🏻
Ešte si len 7 dní po domnelej ovulke a už hneď nadpis prírastok do rodiny? :D no prepáč, ale toto je moc:D držím palce, ale ešte máš minimálne týždnec cas:D
Načo...načo toto robíte 🤦.Veď počkaj do MS.
Môj prvý test bol pozitívny na 9 dpo. Nejaké tie príznaky som začala pociťovať už na 7 dpo ale bolo to moje druhé tehotenstvo tak som vedela, že sa zadarilo. Držím palce 🙂
Zbytočne seba stresujes, vyhadzujes peniaze za testy a aj tak nič neovplyvnis. Testuj, keď nepríde menzes, výnimočne ženy majú //aj predtým. Lebo inak len lovis duchov a zúfalo chceš potvrdenie, či je ešte nádej. Ak si tehotná, dozvieš sa to. Ak tehotná nie si, ani 100 testov ti to nezmení. Ok, si nedočkava, je to pochopiteľné do istej miery, ale skutočne to nie je tak, že skore testovanie ti "pricaruje "tehotenstvo.Ja napríklad pri druhom som tušila, že som tehotná, ale čakala som až 5 dní po meškani, aby bolo jasné, či áno, alebo nie.A druhá čiarka bola slabá, čiže keby testujem ešte pred meškaním, tak vôbec nič.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test si máš robiť keď ti mešká menstruacia.
Potom sama seba vyrábaš sklamanie