Je ešte šanca, že budem tehotná?

19. nov 2024

Ahojte dnes som asi 10dpo testy biele myslite že je ešte šanca ? :/ prikladám aj graf 🙂

magic08
19. nov 2024

šanca je vždy, kym nenastúpi menstruácia. No ja som pri všetkych tehotenstvach mala viditelnú ruzovu čiarku na 10 dpo. Ale u kazdého sa inak vylučuje hcg, tak nic nie je stratené, kym su teploty hore. aku dlhú mas LF?

silvusias
19. nov 2024

Áno, šanca je tam vždy nejaká, treba dúfať a skúšať ďalej. 😉

autor
19. nov 2024

Keď ja už nevládzem rok a pól snaženia a stále nič😭

autor
19. nov 2024

@magic08 lf mám 15 dni

gejb
19. nov 2024

Vyšetrenia mate spravené? Rok a pol je dlhá doba
Na 10.den by mala byť už aspoň slabá čiarka...

autor
19. nov 2024

@gejb mame ja mám pco a muž teratozoospermie 2%

miracle25
19. nov 2024

Nam sa podarilo presne po roku a pol, ked som si povedala že kašlem na to a hneď najbližší cyklus som otehotnela a už som v 21tt😂 je to otrepana rada ale fakt to zjavne pomaha keď na to prestaneš myslieť

miracle25
19. nov 2024

@miracle25 pokial je tam aj nejaka diagnoza tak by som to riešila tou inseminaciou, kamoška na tom bola a hned na prvý šup otehotnela...mužove spermie boli pomalšie tak jej ich striekli do alebo ku vajcovodu rovno... ja popravde neviem ako to presne funguje kedže som to nepodstupila :D alebo umelým lebo sa zbytočne človek trápy, ja nemam jeden vajcovod pre mimomaternicové tehotenstvo preto to trvalo tak dlhšie ale určite je niekedy lepšie si dopomôcť než čakať na zazrak.

gejb
19. nov 2024

@miracle25 keď sú diagnózy a dokonca na oboch stranách tak by som ja osobne neradila prestať na to myslieť lebo sa nemusia dočkať....

gejb
19. nov 2024

A ovulaciu mávaš aj keď máš pco?

autor
19. nov 2024

@gejb užívam clostilbegyt takže áno mám ale aj pred ním som mala síce o dosť neskôr ale bola

autor
19. nov 2024

@miracle25 tiež veľmi rozmýšľam nad iui avšak z centra napísali že musia byt spermie aspoň 3%

miracle25
19. nov 2024

@gejb tak asi si treba prečitať oba prispevky ktoré som napísala 🙂
Autorke držim palce nech to dobre dopadne 😇

petrlka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petrlka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miracle25
19. nov 2024

@petrlka mohlo ist o chybný test alebo o biochemické tehotenstvo, treba sa otestovat znova o 2 dni a ak bude pozitivny tak zavolať na gyndu

vydrariecna1
19. nov 2024

My sme sa snazili 3 roky, boli sme 3x na IUI, bez výsledku. Tak som si povedala, že teraz neriešme, užime si leto, poďme na dovolenku a potom sa rozhodneme čo ďalej. Po návrate z dovolenky som zistila, že som tehotná 😀 mimochodom aj môj má teratozoospermiu, takže šanca je vždy len treba veriť, držím palce🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre