čauko ženy,
minulý týždeň som začala špiniť, hnedý výtok, pár kvapiek. Neskôr nič, potom znova a zasa nič. Dnes ráno znovu, bolesti ako keby sa mala rozbehnúť MS teraz i s kvapkou krvi, dnes je jej deň. Testy som si robila 4 dni do zadu, za mňa negatívne, nehľadala som duchov ani nič podobného. Stalo sa niektorej podobná sitauácia s tým, že nakoniec ste boli tehotné? Ak by sa to netýkalo tehotenstva, mohlo by ísť o nejakú cystu alebo inú problém ? Mám ešte otestovať alebo čakať či príde? Doktorovi by som zavolala až kým by meškala pár dní, nechcem byť sa hysterku 😀
Inak nikdy nemešká, vždy príde ako má 🙂
ahoj, mozno si testovala priskoro - 4 dni do ms je dost zavcasu. skus si urobit dalsi test, pripadne este pockaj a urob neskor. hnede spinenie (obycajne) pred nastupom ms byva znakom nizkeho progesteronu, ale nemusi. kazde spinenie ma povod v slabsom krvacani, ze je hnede je sposobene tym, ze krv tecie pomaly a degraduje. moze ist o zbytkovu krv z predosleho cyklu, pripadne o slabe zakrvacanie - uhniezdovanie, ranka na krcku, hruba sliznica maternice, choroby maternice, krcka, polyp, cokolvek
@janetinka27 mohlo by to mať aj súvis s tým, že mám trocha klesnutý cukor? Bola som pred pár týždnami na preventívnej u všeobecnej doktorky a vraj mám nižšiu hladinu cukru..bruško ma bolí akoby mala každú chvíľku prísť
to neviem, skor si myslim, ze nizsi cukor v tomto pripade nevadi. skor vyssi moze byt znamkou ineho ochorenia alebo syndromu.
este uvidis, mozno by ti test uz dnes ukazal. ale zatial je to vsetko len v hypotetickej rovine
Sprav si test ak ti dnes ms neprisla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak sa uhniezduje vajicko tak zena niektora spini ina nie...mne po tyzdni az ukazalo 2 ciatky ...ja som krvacala uplne cervena krv a na pohotovosti mi vraveli ze aj takymto prejavom sa uhniezduje vajicko....takze nezufajte