Je ešte šanca?

26. mar 2023

S mužom sa snažíme o bábätko.
Mam presne týždeň do menzesu, robila som si testy, su vsak uplne snehobiele (ani náznak ducha). Od dnes mam pocity, jemne bolesti ako by uz menzes mal prísť zajtra (mávam to tak).
Znamená to, ze sa nám opäť nezadarilo? 😔
Ďakujem za každú ľudskú reakciu.

zmrzlinka2021
26. mar 2023

Napisem ti toto:

TEST SA ROBI, KED TI MENZES MESKA

Prosím ta, zapamatam si to a vzdy ked ta podobna otazka napadne, vzdy si to pripomen. OK?

autor
26. mar 2023

@zmrzlinka2021 ďakujem ti za odpoveď. Su vsak testy, ktoré sa dajú urobit aj keď ti menzes este nemeska. Bezne ich kúpiš.

gejb
26. mar 2023

Týždeň pred je ešte dosť skoro...ak by si bola tehu, testy budu pozitivne až tak o tyzden,alebo aj neskor keď bude meškať, nemá význam sa stresovať 😉

zmrzlinka2021
26. mar 2023

A načo ich budes robit?
A budes tu filozofovat nad kanalikom ci naznakom ciarky??!!
Aku ma toto logiku prosim ta?
Radsej tie peniaze investuj na nieco, co ma zmysel, napr. kup si ovocie, zeleninku..

Ked ti budu meskat kramy 2-3 dni, spravis si test a vies, na com si...

Uz teraz kladies otazku so snehobielym testom...

autor
26. mar 2023

@gejb dakujem ti za reakciu. Pozerala som ti starsie diskusie, a niektoré baby uz mali aspoň toho ducha. Navyse ma trosku prekvapili tie pocity ohľadom menzesu. Preto aj moja otázka.

gejb
26. mar 2023

Test ukaze dve čiarky najskôr 7-11 dní po ovulacii. Vieš kedy bola ovu?

autor
26. mar 2023

@gejb ovulacia bola 15.3.

autor
26. mar 2023

@zmrzlinka2021 dakujem ti. Ovocia a zeleniny mam dosť.
Ako som napísala, pytala som sa preto, lebo v inych diskusiách baby uz pred menzesom na testoch niečo aj videli.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gejb
26. mar 2023

To by znamenalo ze máš lutealnu fázu 18 dní? Mas ovu aj nejako aj potvrdenú?

autor
26. mar 2023

@elizabet173 dakujem ti za odpoveď, mam ju odsledovanu, presne tak bola. Viem, ze su rozne prípady, preto sa aj pýtam na skúsenosti inych.

zmrzlinka2021
26. mar 2023

Ak mas 7 dni do menzesu a pred 11 dnami si mala OVU, to mas 18 dnovu lutealnu fazu?

Fakt nema zmysel toto testovanie - okrem minania penazi to ma aj zly vplyv na psychiku zeny.

gejb
26. mar 2023

Ak mas teda potvrdenu na 100% ze vtedy bola, tak by som skúsila test ešte o dva dni ...a potom cakat na menzes...

floki1994
26. mar 2023

A co ked by to vysla teraz ciarka a MS by aj tak prisla? Je extremne vela pripadov biochemickych tehu ze aj ked sa zadari tak sa babatko neudrzi...preto sa ma test robit az ked MS meska lebo toto su extremne tlaky na psychiku..ja mam sestru zensku lekarku a ta mi hovori stale o tom ako zeny si nedaju povedat, testuju skoro, test pozitivny, ale MS pride a uz su v ambulancii a maju len oci pre plac...toto by som si nikdy nerobila...ked meska test jasne ukaze ci sa zadarilo ci nie.. drzim palce 🙂

autor
26. mar 2023

@gejb ano, testovala som poctivo. Tu je ovu test. Styk sme mali aj den predtým, aj den potom.

autor
26. mar 2023

@floki1994 ďakujem ti za reakciu. Ano viem, o tom co píšeš. Mne slo skôr prave o opačný priklad - ci aj keď testy predtym boli negatívne, neskor bola žena aj tak v očakávaní.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. mar 2023

@elizabet173 dakujem ti za pochopenie ❤🤗

hennyinnsbruck
26. mar 2023

Ked vies kedy mas presne ovu mozes testovat ca 9-11 dni po nej .ja som tiez tak robila.testovala som uz od 8dpo🙈
Ano je tam risk ze bude biochemicke preto je naj testovat ked vybecha MS. 2x som to zazila. Do 3tice sa podarilo.
Ako byvala dlhorocna snazilka ta chapem

autor
26. mar 2023

@hennyinnsbruck dakujem ti, vystihla si to uplne presne 🙏 ❤😘

mon29
26. mar 2023

Ja som pri oboch cítila ze som v tom ešte pred menzesom.. Ale test mi vyšiel pozitívny jeden po 12dnoch a druhy po 8dnoch od meškania..

majamat
26. mar 2023

ja som mala podla testov ovu a eotehotnela som , hpci som mala za sebou 2x tehu hned na prvy cyklus. kde bola chyba neviem, ale mala som uz po 40tke a podla testov kazdy mesiac ovulaciu, co sa zda byt uz aj nerealne. navyse som mudela v jednom cykle pouzit 2 znacky ovu testov a jeden den silna ciarka na jednej znacke, na druhy den pomaly ani anznak na teste durhej znacky. neviem ci mozu tak ryhclo poklesnut hormony. kazdopadne neotehotnela som a bolo to podozrive.

a ozaj, ak ovu test vyjde pozitivny, znamena to, ze ovulacia estelen prebehne, nei ze prebehla. cize ak si mala ovu test pozitivny 15.3, tak ovu mohla prebehnut kludne aj 18.3. tusim niekde niekto spominal, ez do 2 dni moze prebehnut ovulacia. cize to by bolo estelen 9dni ( mozno ani nie celych, lebo ovu sa robia v priebehu dna, no tehu testy rano ). teda ak si si tehu test robila dnes. to je este kratko a v pripade tehu ti test este fakt enmusi nic ukazat.

no ale k tehu, tie testy, co slubuju skoru info o tehu su ok len v pripade, ez sa tvori dostatocne mnozstvo hcg. ak nie, potom tak skoro tehu neukazu. pripadne najdes ducha,a le ako to tak sledujem, uz akosi duchuju pomaly vsetky testy, cize sa to fakt neoplati tak skoro robit.

cookie29
26. mar 2023

Tomu dá hovorí marketing a ťahanie peňazí z vrecka.

cookie29
26. mar 2023

Prepáč ale koľko sa snažíte? Máte nejaký problém?

lolita555
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka9
26. mar 2023

Mne ukazalo az tyzden po meskani slabucku ciarku..takze nievzdy ukaze pred ms.najlepsie ale naozaj testovat pri meskani.

zuzanaete
26. mar 2023

Len info. Ovu testy len ukazuju, za sa ovulacia blizi, ale nepotvrdzuju, ze prebehla. To moze potvrdit iba lekar alebo si odsledovat cez bazalnu teplotu.

lenkapk2
26. mar 2023

Nikdy sa netestuj týždeň pred menzesom.
Keby ti ukázalo druhú paličku a v deň menzesu by ti menzes prišiel,cítila by si sa ako prosím ťa?znamenalo by to že máš pozit.test a menzes prišiel ako mal čiže napr.biochemicke.Bolo by ti lepšie?Nikdy ale že nikdy sa netestuj pred menzesom,sú to len vyhodené peniaze.
Myslíš že keď to budeš síliť a tlačiť tak ti to pomôže alebo to urýchliš?nie,omyl.
Ovulačný test nieje zárukou že máš ovuláciu to ti potvrdí lekár.
A doštuduj si ako dlho trvá oplodnenie a cesta oplodneneho vajíčka do matenice,po akej dobe telo začne vylučovať hcg a podobne.Nechceš si robiť rovno po sexe tehotensky test?
Mne mešká 3deň a vieš čo?ešte ma ani nenapadlo nabehnúť do lekárne pre test.
Mám za sebou 3pôrody.
A mimochodom s takouto psychikou bohvie či sa ti vôbec podarí.
Môj osobny názor je že máš týždeň do menzesu (nezmysel a sprostosť testivať sa) ,máš pms čiže blíži sa menzes a niesi tehotná.
Ak chceš otehotnieť,buď v klude prestať to síliť,sex majte kedy vám chutí a hlavne testuj sa až keď ti mešká menzes !

autor
26. mar 2023

@lenkapk2 ďakujem ti za príspevok. S mojou psychikou to nema vobec nič, ja som v pohode, nic nesilime, budem tehu budem, nebudem tak nebudem. Všetko je ok. Zaujímala ma iba skusenost inych žien. Lebo sa fakt cítim divne. Svoje telo poznam, nikdy som to takto nemala. PMS tiez nemavam.

katka281
26. mar 2023

Este nic stratene nie je, uvidis za tyzden 😉 nestresuj a hlavne nesleduj sa. Minuly mesiac som citila na sebe ze je nieco inak, boleli ma prsia, citila som sa zvlastne, tyzden pred ms som mala spinenie, zvlastne bodave bolesti atd atd. Ms som nakoniec dostala o tyzden skor 🙄 bola som sklamana, citila som sa presne ako ked som otehotnela prvy krat, tie iste naznaky ze to vyslo. A prd 😒 tak som tuzila otehotniet, ze som si kopec veci nahovarala. Tiez nemavam pms, nikdy..skus si spravit test den pred ocakavnou ms, skor by som nerobila. Pri prvom tehotenstve som mala slabo pozitivny test cca den/dva dni pred ocakavanou ms. Drzim palce ✊✊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre