Je ešte šanca?

10. jan 2023

Ahojte, AK som tehotná, som 4+1 tt, v 5tom týždni.
Menštruácia mi ešte nemešká, keďže nemám ukážkový cyklus. Všade čítam, že v 5tom týždni by som už mala mať jasné kolajnice, no ja mám buď negatívny test alebo ak veríme na duchy, tak ducha.
Môžem napriek tomu byť tehotná?

aknamorka22
10. jan 2023

Vieš presne kedy si mala ovulaciu?

diamondsspaces
10. jan 2023

Smer gynekológia 🙂

baska_nice
10. jan 2023

vsak to sa predsa da vsetko riadne vypocitat. je mi strasne divne, ze zeny nepoznaju velakrat svoj cyklus a vsetko, co sa ho tyka. ved ty sa musis predsa poznat najlepsie, vyrataj si.

kristinka92
10. jan 2023

@diamondsspaces zbytočne, väčšina gynekológov objedná až keď naozaj menzes mešká, môj ma objednal až po 2t od meškania

klarik707
10. jan 2023

@baska_nice vies co, ja mam tak divoky cyklus, ze ja by som si to teda vypocitat nevedela :D

ninka99865
10. jan 2023

Ak si mala ducha na pepino alebo mama teste tak ich rovno vyhod a ani nekupuj

andrea_82
10. jan 2023

@diamondsspaces ona je dnes 29. deň cyklu a už by mala bežať na gynekológiu? Načo?

diamondsspaces
10. jan 2023

Tak nech skúsi ísť iba tak, že sa jej niečo nezdá ... Doktor ju musí zobrať keď bude tvrdiť , že sa jej niečo nezdá alebo že ju bolí alebo pod. a nikdy nikomu nezaškodilo ísť na prehliadku , aspoň bude vedieť či je tehotná alebo nie, či je zdravá a či jej všetko funguje ako má ... Môj doktor s tým problém nema, ešte má pochváli , že ako sa o seba starám , ze môžem ísť príkladom jeho pacientkam, čo už roky neboli na prehliadke 🙂 a nie nie som hypochonder , len mám rada veci pod kontrolou 🙂

janetinka27
10. jan 2023

@diamondsspaces ale krv na hcg jej bez podozrenia na tehotenstvo nezoberie

petamich
10. jan 2023

ani v case meskania menstruacie niekto nema kolajnice, kedze nie kazdy ma ovulaciu v strede cyklu 🤷‍♀️ pockaj, ci menstruacia pride/nepride a ked nepride zopakovala by som test, k lekarovi teraz ozaj nemas dovod chodit, moj by ti ani odber na HCG nespravil, kedze menstruacia nemeska a test negativny

diamondsspaces
10. jan 2023

@janetinka27 zrejme pani plánuje tehotenstvo, čiže je na to pripravená aj po finančnej stránke , čiže myslím , že nejaký ten "dar" doktorovi a mala by aj krv , aj sono aj všetky tie veci okolo toho. Je to smutné ale chodím po doktoroch, viem ako to funguje , ani mňa obvodná nechcela poslať na alergo , lebo som chcela vedieť na čo všetko mám alergie aj o tých čo neviem , a už zrazu poslala aj na endokrinologiu, aj na alergo ... Všetko je to otázka peňazí v dnešnej dobe 🙂

maryetta
10. jan 2023

Veru. Mala som totalne blby cyklus. Ale vzdy som vedela kedy je ovulacia a od vtedy som vedela ze ci ma meska resp kolko.

Ty vies kedy si mala ovulaciu??
Ak ano a preslo od vtedy aspon 2 tyzdne. Mala by si mat pekne ciarky.
Napr mne ukazali pri prvom az ked 2-3dni ms meskala. Pri druhej dcerke uz 2dni pred ms pekne ciarky.

andrea_82
10. jan 2023

@diamondsspaces si asi robíš srandu, že má dať dar doktorovi, aby jej zobral HCG? to už by som radšej išla do súkromného laboratória a dala si spraviť odber za plnú úhradu. Ja napríklad chodím na prehliadky poctivo každý rok, ak by som tam chodila aj medzitým, že "sa mi niečo nezdá", tak by na mňa doktor pozeral divne. V 5. týždni by ani na sone nič nevidel a HCG by bolo také nízke, že by aj tak musel urobiť kontrolný odber.

janetinka27
10. jan 2023

@diamondsspaces nikdy som dr nedala ziadny dar a to po doktoroch chodim celkom dost. staci sa s nim rozpravat k veci a jasne. ist ku gyn s tym, ze sa mi nieco nezda a dozadovat sa odberu hcg - tak takto by som sa strapnit nechcela. staci si dat u sestricky u obvodnej za poplatok odber krvi a zaplatit labak par E a nie hned letiet ku gyn. alebo staci pockat a urobit si test. to by mohli vsetky snaziace sa zeny vysedavat po gyn cakarnach.

kristinka92
10. jan 2023

@diamondsspaces super 🤦🏽‍♀️ a kvôli takýmto čo si zbehnú porobiť zbytočne vysetrenia lebo sa “im niečo nezda” potom človek čaká aj tyzden a viac keď ma niečo naozaj akútne alebo bolestive ….gratulujem a ďakujeme….

7kikuska7
11. jan 2023

Gynekológa rieš až keď budeš mat jasne 2 čiarky na teste a bude ti meškať alebo ak ti bude meškať 2 týždne a test bude negatívny nech ti pichne vyvolavacku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre