Je ešte priskoro na prvé príznaky?

suzie15
18. máj 2021

Ahojte som tu úplne nová (37), pár dní sledujem fórum. My sme sa rozhodli s priateľom vyskúšať či sa TO podarí na prvý raz, dnes môže byť 10 dní od vtedy, kedy sme skúsili prvy raz "na plný plyn" cez plodné dni, resp. 6 deň keď sme skúsili opäť cez ovuláciu. Menštruáciu mávam pravidelnú, Mám zvláštne pocity v podbrušku, akoby na nadúvanie, nie je to bolesť ako pri menštruácii, ale také pnutie. Prsia celkom naliate, citlivejšie. Včera ani dnes neznesiem cez brucho ani len gumu na leginach,
čo mi nikdy predtym nevadilo. Do menštruácie mám 8 dní. Pred menštruáciou nemavam takéto pocity, max 2 dni pred ma pobolieva hlava. Môžem takto skoro niečo cítiť?

karhu
18. máj 2021

podla mna skoro, odporucam vobec sa nesledovat

suzie15
autor
18. máj 2021

@karhu ďakujem za odpoveď, práveže sa vôbec nesledujem, len to tak jednoducho cítim, nemôžem za to 🙂

hederamonstera
18. máj 2021

Ak to budu tehotenske priznaky, tak ti to ukaze uz aj test ;)
ale podla mna tiez skoro. to skor bude tym, ze ste zacali...aj ja som kazdy mesiac, ako sme zacali pracovat na babatku, citila priznaky tehotenstva. Po roku som sa uvedomila a pochopila aka je psychika mocna ;)

rivini
18. máj 2021

@suzie15 ja sa len pridam k tym, co ti tu uz odpovedali...radsej sa nesleduj...mozno vyslo, mozno nie...ono v 37-ke je to percentualne dokonca tak, ze je vacsia pravdepodobnost, ze to trosku potrva...aj ked su samozrejme vynimky. Ja som tiez mala kazdy mesiac “zarucene priznaky” a v ten mesiac, ked to po dlhsom case napokon fakt vyslo, hlavu uplne inde a nulove priznaky....

suzie15
autor
18. máj 2021

Ok ďakujem za odpovede 😉

dana1231
19. máj 2021

5dni mi mešká menstruacia test samozrejme pozitívny už môžem mat príznaky ? Som veľmi ospalá , veľa chodím cikať😃❤️❤️

suzie15
autor
19. máj 2021

@dana1231 v tomto prípade samozrejme, ja cítim všetky príznaky a test zatiaľ negatívny. Mimochodom gratulujem 😉

hederamonstera
19. máj 2021

@dana1231 ano, kedze test zachytil "tehotensky" hormon, tak mozes mat priznaky

mariska1989
19. máj 2021

@suzie15 samozrejme že nejaký ten príznak sa môže objaviť u mňa bolo sem tam pichanie v podbrušku .v 3 tehotenstve som na 7 deň začala cítiť divné Kofolu vravím si že by sa niečo dialo a na 10 deň bol duch .tak tiež 4 a 5 tehu bolo o tom že pár dní po ovu bolo pichanie v podbrušku a následne na 10 deň duch .prvé tehotenstvo nič a ani 2 to dom robila test v čase kedy mala prísť ms

dana1231
19. máj 2021

@suzie15 dakujeeem❤️❤️

suzie15
autor
25. máj 2021

Tak dievčatá nič z toho, mrcha dnes prišla, dokonca o deň skôr 😔

dana1231
26. máj 2021

@suzie15 to mi je ľúto ❤️😭určite nabudúce ❤️Držím prsty

miuska1990
26. máj 2021

Dobry den , den pred ovulaciu sme sa s priatelom snazili o babetko.Ovulacia urcite prebehla. Avsak kazdy mesiac den po ovulacii my uz zacina pms to su mierne krce a napatie v nohach. A citim to rovnako aj tento mesiaac. Do menzesu mam este 13 dni a uz citim pms cize krce aj napetie v nohach. Myslite si ze ak by sa bolo vajicko oplodnilo, tak by som nemala tento stav pms? Je tam este sanca ze menzes nepride? Alebo ak viem naisto ze je to pms, tak to znamena pravdepodobne, ze do dvoch tyzdnov aj pride menstruacia. Mala niektora z vas nieco podobne dakujem 😊 Viem ze uvidim o dva tyzden avsak ma zaujima ci mala to niektora podobne. Dakujeem

suzie15
autor
27. máj 2021

@miuska1990 ťažko povedať, môžeš mať tento stav a menštruácia nemusí prísť, tak isto môže prísť a môže byť slabšia a môžeš mať kľudne uhniezdené vajíčko. Uvidíš ako sa budeš, cítiť, ak si myslíš, že môžeš byť tehotná, tak si urob test cca na 10 DPO, môžeš tam už vidieť ducha ak by si bola tehotná.

dana1231
28. máj 2021

Ahojte dievčence ! Podľa poslednej ms 6tt❤️Sú to prvé príznaky alebo si namýšľam? (Často som unavená , nemôžem robiť z mäsom veľmi mi smrdi tak isto aj cigareta fuj) ďakujem . V 7tt môžem ísť ku gyn ?

suzie15
autor
28. máj 2021

@dana1231 krásne dve II čiaročky, úprimne gratulujem. Samozrejme, že sú to už prvé príznaky.

hederamonstera
28. máj 2021

@dana1231 zavolaj gyn a on/ona ti povie, kedy mas prist

dana1231
28. máj 2021

@suzie15 ďakujem ❤️❤️❤️

dana1231
28. máj 2021

@hederamonstera dobre ďakujem ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre