Prvý pozitívny test - 23.8 - clearblue ukázal 1-2, 5 dní pred MS
25-27.8 - slabé špinenie, teda 1-2x na toaletnom, prešlo to, clearblue ukazal 2-3
5.9 kontrola u lekárky, aj kvôli spineniu, ktoré teda už nebolo, MS meškala 8 dní, teda podľa MS 5tt + 2, na sone nič nevidno, HCG 2000
8.9 clearblue ukazuje stále 2-3, teda 11 dní rovnaky vysledok, špinenie nie je ani bolesť, mam však naozaj strach, môže to byt ešte dobre alebo radšej sa zmieriť s tým, že nie?
Ja viem, že to zistím budúci týždeň na sone, zaujíma ma však, aké sú vaše skúsenosti v podobnom prípade? Tým myslím, keď pri HCG 2000 nič nebolo vidno alebo keď clearblue ukazoval 11 dní rovnaky výsledok.
Na potvrdenie tehotenstva sa chodí 2 týždne po meskani mrchy... Dovtedy je zbytocne ísť k dr, neuvidí nic
na sone v prvych tyzdnoch (5-6tt) casto nevidno nic, len vacsiu sliznicu maternice. Takze kludne to moze byt ok. Šla si zbytočne skoro k lekarke.
ok, zostáva ti len čakať, držim palce.
@janinah v podstate máš pravdu, naozaj to človek neovplyvni. Len ma zaujímala skúsenosť iných žien, nič viac 🙂
@uhnakova ďakujem pekne 🙂
Na veľa veci vplýva psychika a ty si ju potrebuješ trochu dať dokopy preto píšem.ze choď von na slniečko.
Keď ti poviem, zevsom to s hcg mala tak isto a raz to vyšlo a druhýkrát nie, pomôže ti to? Tiež som teraz tehotná a tiež čakám ako to dopadne
@marhulka13 držím ti palce, aby bolo všetko v poriadku.
Ja tebe takisto viem, aké sú to stresy najmä aj sú potraty za nami. No snažím sa na to nemyslieť rýchlo začnem robiť niečo iné. Ale keď vstúpim ku gynekológovi, že ma ide vyšetriť, tak mam tuším nemeratelny pulz
A ake lieky mate? Tiež som mala spinenie ale uz nemam teraz mam dostať ms včera dnes pozitivne testy tiež je toto 3 cyklus od kyretaže mala som tiež MA v 8tt
Ja ťa úplne chápem, tiež musím ísť veľmi skoro na vyšetrenie aby mi boli nasadené lieky. Raz mi vyšiel pozitívny test cez víkend, tak som išla na pohotovosť, ako mi kázal môj gynekológ. A tam bol taký múdry primár ako niektoré ženy tu. Ani si neprečítal správu od môjho gyn. Skoro ma vyhnal z ambulancie, že mám prísť až keď mi bude MS meškať aspoň 2 týždne. Lenže pre moje dieťa by to už bolo neskoro. Našťastie mám dobrého gynekológa a po tejto skúsenosti mi dal svoje súkromné číslo, aby som mu volala, keď budem mať nejaké problémy.
@angel993 a aké lieky ti dali?
@arexka na reprodukčnej imunologii užívam intralipidy, z hematologie musím užívať Clexane a aspirin. Ale teda ten clexane bol dôležitý najmä, kvôli najdenej mutácií.
@angel993 lekári sú veru rôzny, ešteže máš dobrého svojho gynekológa! 🙂
Aha tak toho mate viacej som myslela ze len utrogestan alebo progestenalle na udrzanie
No pri hcg 2000 by uz malo cosi vidiet na sone a na clearblue 3+ ukazuje od hcg 2500,co by uz malo ukazovat
@marhulka13 u mňa je dôležité nasadiť hneď fraxiparine a ešte progesterón som brala preventívne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Načo sa toľko sledujete? Buď to vyjde alebo nie.Vonku je krásne.chodte si užiť víkend