Ahojte môže hnačka ktorá pretrváva už nejaké dva týždne patriť medzi príznaky tehotenstva ? A tak isto zhoršené dýchanie (mávam zopár krat počas dňa pocity že sa neviem z hlboka nadýchnuť )
A posledných pár dni sa mi zvykne ráno trochu zatočiť hlava /zahmlie sa mi . A dnes som prvý krat ráno cítila takú zvláštnu nevoľnosť že som mala pocit že pojdem zvracať ale keďže som meškala do prace tak som sa to snažila rozdýchať a už neskôr bolo dobre .
Menštruáciu som síce dostala a o nejaké 2 dni mi končí ale pocula som o veľa prípadoch že aj na začiatku tehu mali menštruáciu .
Pýtam sa preto lebo je asi zbytočne si počas menštruácie robiť test však ?
S manželom sa už nejaký čas snažíme tak dúfam že toto môžu byť prvé príznaky
Na dvojtýždňovú hnačku si si mala nasadiť už dávno probiotiká. A zhoršené dýchanie konzultuj s lekárom. Okrem nevoľnosti to nie sú žiadne príznaky tehotenstva.
Dostala si menstruaciu, to čo opisuješ nemusia byt len priznaky tehotenstva, normálne príznaky,k tore som mavala počas bezneho zivota.. po ms si sprav test
Nie, toto budu skor traviace problemy, nez tehotenstvo. Dvojtyzdnovu hnacku si uz mala davno riesit.
Nie, 2 týždňova hnačka nie je znakom tehotenstva, ale nejakých problémov s trávením. Mala si už byť u svojho obvodného a riešiť to
Si chorá, nie tehotná
Pred Dvoma mesiacmi som mala to isté, Hnačka, Nevoľnosť, zvracanie, bolesť žalúdka kŕče, Tiež som si myslela že som tehotná ale nakoniec som mala Zápal žalúdka... Joooj neprajem nikomu..Ale o mesiac som ostala tehotná..🙂
Toto,čo popisujes, mi znie ako psychika...nie ako tehotenstvo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
smrdela mi kava a cerstve pecivo.
nemala som kramy ale hnedy vytok - hniedzenie
bolesti bezne ako pri menzese a prsia boleli
a neskor asi v 2m mi nastupila neskutocna unava a uz bolesti v bruchu ked sa ti formuje brucho a maternica.