Ahojte dievčatá. Stretol sa tu s tým už niekto?? Áno viem....idem zajtra k lekárovi, ale zvedavosť mi káže spýtať sa aj na Váš názor. Klasické tehotenské testy, uuuuplne slabunka druhá čiarka a digitálne dva pozitívne 2-3. Mierne krvácanie, keďže som mala dostať 10 dní dozadu menzes. Ako to mám chápať? Digitálny je citlivejší ako tie klasické obyčajne? (Som myslela že naopak....) 🤔 Mám totálny zmätok. Mám sa báť samovoľneho potratu? Neukrizujte má hneď prosím za túto otázku. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď ♥️🙏
Takže testy pozitívne, krvácanie ako normalne krv svetlo červená alebo len spinenie?
@nelca0510 nie je to ani na veľkú vložku, ale intímka nestačí 🤔
@nelca0510 svetlo červená 😔
Uvidis, moze byt aj hematom, moze byt aj hroziaci potrat, moze to byt aj iba nahoda. Drzim palce
@kiki68 ďakujem veľmi pekne. Krvacala som aj v prvom tehu, ale za ten svet si neviem spomenúť či takto alebo menej 🤦 brala som duphaston. Hlavne ma zmiatli tie testy, keďže som si myslela že obycajne palickove sú citlivejšie ako digi 🤦
Ja som krvacala v prvom trimestri asi 3 tyzdne a mala je vdaka bohu tu a zdravucka…nie vzdy to znamena hned potrat,ale vysetrit to treba…
@ibajaanikiny hneď zajtra idem k dr, tak dúfam že ma vezme aj bez objednania 🤔
Ja by som skúsila pohotovosť
Jasnocervena nie je príliš dobrá. Uvidíš čo ti povie dr a keď tak nasadí lieky. Daj vedieť 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uvidíš zajtra. Digitálny je citlivosť 25 tie klasické obyčajne pruzkove sú 10 tky. Ak krvacas to nieje dobré.