Je chuť na tuniakovú nátierku znakom tehotenstva?

lenka7234
3. feb 2022

Ahojte. S partnerom sa snažíme o babatko. Ja som sa len chcela spýtať že ci môže byť priznak aj to že mám neskutočnú chuť na tuniakovu nátierku. Robím si ju už 5x za týždeň.

sandyan
3. feb 2022

Neviem,ja som na zaciatku ziadne chute nemala ani som nepocitovala ze som vobec tehotna 😀

bazalka1
3. feb 2022

Ja som mala chute prve tyzdne.... Hrozne mi chutila kysla kapusta a udenace :D. Potom to v 8tt vystriedalo nechutenstvo a nekonecne zvracania....

hapkova
3. feb 2022

Tak ako asi si treba spravit test ak sa ti nieco nezda, to ze mas chut na netierku fakt neznamena ze by si mala byt vyslovene tehotna 🙂

denda007
3. feb 2022

Ja mám stále chuť na mrkvu, myslíte že bude zo mňa zajac? Ježiš Mária

iwesska
3. feb 2022

Jasne tehotenstvo toto,aj bez testu😂 Ja rozmyslam,ze ci sa mam tiez bat,ked mam kazdy den chut na nieco sladke🤨

majka35
3. feb 2022

Ja normálne neverím, že sa niekto v 21.storočí môže opýtať takú hlúposť...

barbora0308
3. feb 2022

@lenka7234 Jasnee, toto je jeden z najcastrjsich naznakov tehotenstva. Kazda zena zistuje ze je tehotna tak, ze ma chut na tuniakovu pomazanku. Ja sa aj cudujem tym zenam co kupuju tehotenske testy 🤷🤦.

tenerifka
3. feb 2022

Ano, chut na tuniakovu pomazanku je prvym priznakom tehotenstva. Tuniak je ryba, tak aj dieta bude asi v znameni ryb, alebo porodis morsku pannu, prip. morskeho konika

jaskolka
3. feb 2022

Nie, nie je to nejaký jasný znak tehotenstva. Samozrejme, tehotná byt môžeš, ale najlepšie ti to povie test.

lenka7234
autor
3. feb 2022

@tenerifka slečna očividne v hlave nemáte mozog ale piliny. Slušne sa človek niečo spýta tak keď neviete slušne odpovedať tak ani neodpovedajte.

petulda333
3. feb 2022

@lenka7234 neber to v zlom,no teraz sa fakt zamysli nad tou otazkou. Nie,nie je to priznak tehotenstva

dusankomoj
3. feb 2022

@lenka7234 aká otázka,taká odpoveď🤣🤣🤣

domka222
3. feb 2022

@lenka7234 čítala si niekde na nete, že by to mal byť príznak? Ako nehnevaj sa, ale odpoveď taká istá ako otázka

babovka2321
3. feb 2022

O moj boze... ja mam chut na pecene hurky zeny, co to znamena prosim?

Akoze este pomysliet si, ci ma chut na natierku nieco spolocne s tehotenstvom pochopim... ale zalozit kvoli tomu diskusiu?

h2
3. feb 2022

Jaj, baby, ale ste zase zlé! Po dlhoročných skúsenostiach na koníku som presvedčená, že pôvodný názov témy znel úplne ináč a toto tu spôsobili admini ich neustálymi zmenami názvov.
Autorka, aký si mala pôvodne názov témy? Tehotná byť môžeš, aj nemusíš. Chuť na špecifický druh potravy poukazuje skôr na nedostatok nejakej živiny, či vitamínu. Sprav si tehotenský test.

petulda333
3. feb 2022

@h2 aj kebh nazov bol iny,jej dalsie slova zneju rovnako.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
3. feb 2022

@petulda333 A to znamená, že je dovolené si kopnúť? Áno, je to hlúpa otázka. Ale už som tu videla aj väčšie hlúposti. Učíme deti, aby sa nevysmievali druhým. A my, dospelí, robíme čo?

mima172
3. feb 2022

@lenka7234 Táto otázka by mi bola smiešna, keby som nezažila niečo podobné. Som vegetariánka dlhé roky a keď som bola tehotná (začiatok), tak som mala neskutočnú chuť na ryby. Doslova som na ne myslela celý deň 😁 Boli sme vtedy na dovolenke v Turecku a mne doslova tiekli sliny, keď som chodila okolo bufetov s rybami 🤭

petulda333
3. feb 2022

@h2 nikde nepisem,ze si maju kopnut. Ale nechapem co ma s otazkou to,aky bol povodny nazov. Ked aj v texte sa pyta to iste?! To je vsetko

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liusa82
3. feb 2022

Už som si myslela že to bude zase otázka od misko24 😀

h2
3. feb 2022

@petulda333 Lebo niekedy to v tom názve nafúknu a zveličia. Takže to vyznie ináč, hoci je v texte to isté. Keby názov diskusie bol napríklad "Neviem, čo si mám myslieť", znelo by to predsa len ináč. Navyše, zmena vnímania chutí a vôní v tehotenstve je známa a častá vec. Takže hoci je blbosť potvrdzovať tehotenstvo na základe chuti na tuniakovú nátierku, dokážem pochopiť, že to u niekoho môže vzbudiť podozrenie.

viky173
3. feb 2022

no tak toto je teda otazka 😂
baby ja mam neskutocnu chut na burger, co myslite moze to byt znak tehotenstva?

lenka7234
autor
3. feb 2022

@mima172 ďakujem za odpoved. Aspoň jedna z mala normálnych odpovedi 🙂

mikadooo
3. feb 2022

@lenka7234 áno môže byť. Niečo z toho tuniaka tvojmu telu asi chýba. Daj potom vedieť ako si dopadla 😁.

dusankomoj
3. feb 2022

@h2 nejako si prehliadla,že autorka PRVÁ začala urážať,že komentujúca má v hlave piliny! Takže znova: aká otázka,taká odpoveď. A otázka vypovedá veľa🤔

julka828
3. feb 2022

@lenka7234 🤦🤦🤦

h2
3. feb 2022

@dusankomoj Dovolím si nesúhlasiť, autorkina reakcia je odpoveďou na zosmiešňujúce komentáre, ktoré sa tu na ňu zosypali.

dusankomoj
3. feb 2022

@h2 stačilo napísať,že nemá skúsenosti s tehotenstvom a nebolo treba urážať. Nakoniec,čo čakala? Keď mám podozrenie,kúpim si test a nepýtam sa takúto primitívnosť na MK.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre