Je biely vodnatý výtok príznakom tehotenstva?

16. sep 2021

Moze byt jeden z prvych priznakov tehu taky vodnaty bielo-ciry vytok, vo vacsom mnozstve? Nic ma nesvrbi, nepali, atd.. Zilky na zvacsenych bradavkach? Citim sa aj ako by som mala byt chora uz par dni ale teplotu som nemala. Do menzesu mam este 9 dni, cize teoreticky by sa mohlo teraz len zahniezdovat, mam 32 dnovy cyklus.
Dakujem za kazdu odpoved 🙂

lucy_669
16. sep 2021

Ja som mala taký riedky výtok na začiatku tehotenstva proste som mala pocit ako keby som si cvrkla 🙂 ale to som mala možno niekedy v 10 -13 týždni

sylvia_123
16. sep 2021

Ja som toto mala ako 1.priznak, presne co opisujes ;) sice to nedopadlo dobre, ale to s tym nema nic. A aktualne mam opat 4 den po ovu, sice zatial samozrejme je prilis skoro, ale vodnaty vytok mam cely den. Tak uvidime, ci sa postasti 😊

marianna_peskova
16. sep 2021

Je to možné, ale najbezpečnejšie je spraviť si test pár dní po meškajúcej menštruácii.

baskustek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baskustek
16. sep 2021

Skôr ovulácia asi

autor
16. sep 2021

@baskustek ovulaciu som uz mala… hadam viem rozoznat ovulacny hlien od ineho..

alina765
17. sep 2021

Urob si Test

baskustek
17. sep 2021

Tak neviem, či vieš. Každopádne uhniezdovanie sa tak určite neprejavuje, skôr hnedý alebo kvapka krvi. Takže to bude niečo iné.

autor
21. sep 2021

Tak biely vytok pretrvava, dokonca sa mi pridali bolesti podbruska, som unavena a casto cikam 🙂 dnes robeny test a na nom ciarocka!! Veeelmi sa vytesujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre