Ahojte dievcata myslite že päť dni do Ms je skoro robiť tehotenský test ? Diky
Áno, odporúča sa až keď mešká
Áno, je to skoro
ano je to skoro. Pretoze HCG sa zacina vylucovat az ked sa embryjko uhniezdi, co kludne moze trvat aj 5-7 dni po ovulacii...
Ja som mala 2dni pred ms pozit...ale som robyla 2druhy testov dr max bolo slabo vydno ale clear blue silnejsie.1den pred ms som si spravila clear blue digital a ukazal +1-2..3dni pred ms bolo ešte negatívne
ja by som ešte počkala, bola by som dosť sklamaná keby je negatívny :( možno by bol duch na teste ale radšej počkaj 🙂
DAKUJEM každej ❤️
Dali ste mi odvahu čakať ďalej 😇
ja som si robila dva dni pred menzesom, vysiel negativny, tak som si veselo naliala :D , ked uz dva dni meskal, som si povedala ze este stale v poho (ved brucho bolelo...), po 3 dnoch som uz zacinala tusit (viac ako 1-2 dni nesmekaval) a na stvrty den test pozitivny.
ja som robila 5 dni pred a duch už bol. No u každého je to inak 😊
Keď som ja, jedna zvedavá žena, vydržala čakať šesť dní od prvého dňa meškajúcej menštruácie, vydržíš aj ty ešte pár dní, neboj sa. 🙂
Ano
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pokiaľ vieš kedy presne si mala ovulaciu tak na 10dpo z ranneho moču by si už mohla mať slabú čiarku. Ak nevies kedy bola ovulácia tak je to len o hadani a ja by som pockala ci vynechá MS 🙂