Ahojte, posledná MS bola 17.8.2021, ovulka bola v dňoch medzi 6 a 8 septembrom. Neviem presne kedy. Tento týždeň v utorok som si robila test clear blue a jasné dve čiarky. V stredu stvrtok a dnes som si robila zas a zas pozitívne. Menštruáciu mám dostať až 21.9.2021. Po minulej menštruácii som bola u doktora na usg a tehotná som nebola. Bojím sa, či sa môžem tešiť a nechápem ako to že týždeň do MS a také silné čiaročky 😔 čo si myslíte vy?
Podľa mňa sa môžeš začať tešiť
Silnejsoe mozu byt preto ze si mala posunutu ovulku (skor) alebo ze tam tych deti bude viac 😁❤️❤️ kazdopadne testy su pozitivne. Je dost nepravdepodobne ze by klamali 4 testy 3 roznych znaciek. Gratulujem 🍀
Haha, aj slepý by tam tie čiarky videl!!! GRATULUJEM TI!!! Nech všetko v zdraví dobre dopadne 😉
Gratulujem. 100% tehotná. Držím palce.
@veronice ja ked som cakala druhu tiez som mala take silne ciarky a mala som len jedno takze yo je blbost
@mirulinulinka preto som tam napisala ze "MOZE" nie ze musi... Citame s porozumenim, vsakze. A uplna blbost to nie je, potvrdi ti to mnoho mamiciek dvojiciek 😉 takze naozaj to moze byt aj preto (ale nemusi)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja myslím, ze urcite si tehotná..🙂