Išlo o uhniezdenie?

bohdanka_7
19. nov 2020

Ahojte, existuje veľa fór s touto problematikou, ale nie s okolnosťami čo sa udiali u mňa. Od začiatku novembra (bolo to aj počas menštrácie- skončila 6.11.) som prestala jesť, iba som pila vodu, čaje alebo džúsy. Trvalo to dva týždne. Schudla som 6 kíl. Počas toho som s priateľom mala chránený pohlavný styk, ale urobil sa mi na zadok. Šesť dní po tom som mala na toaletnom papieri vodový jemne ružový výtok, spozorovala som to večer na toalete a mala som ho ešte aj druhý deň na to. Na ďaľší deň zo mňa vytiekol tiež vodový ale tentorkát biely výtok. Mohlo to byť uhniezdenie alebo? Čítala som, že to môže byť aj ovulačné krvácanie, ale ja mám 16-dňový cyklus a neviem kedy mám plodné dni. Mám to celé rozhádzané. Alebo vraj sa to môže stať ak žena schudne. Cez víkend som to už nevydržala a začala som jesť všetko doradu. Odvtedy mám nafúknuté brucho, ťažkosti so stolicou a plynatosť. Na dotyk mám bolesti v podbrušku a stále mám nutkanie na toaletu. Menštruáciu by som mala dostať tento týždeň v sobotu. Avšak neviem či príde či už kvôli tomu hladovaniu alebo kvôli možnému tehotenstvu.

kaitlin3
19. nov 2020

@bohdanka_7 prepana urob si test

bohdanka_7
autor
19. nov 2020

@kaitlin3 včera mi to nedalo a urobila som si, bola jedna čiarka len či nie je na to ešte skoro

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
19. nov 2020

hormonalny system je mimoriadne citlivy, na zemny hmotnosti a vyivy. mohla sisi rozhadzat cyklus taktouto nevhodnou a nebezpecnosu dietou. tvoje telo na fungivanie potrebuje nejake zlozky potravy ( aj na fungovanie celeho hormonalneho systemu, ktory je poprepajany ) a ty si mu ich nedala.

terina25
19. nov 2020

Bude to tou hladovkou podla mna

nelca0510
19. nov 2020

@bambulienka25 ale no bozeee, aspoň nie je lovkyna duchov. Co ak jej to zo zadku stieklo až do pošvy a spermie do lávali až k nachystanému vajíčku?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simusik111
29. nov 2020

Baby vy tu všetky stále píšete že menzes môže meškať zo stresu, zo zápalov, z hormónov atď... No ja mam 26r a mala som zapal močových ciest a neraz, mykozu,cysty, mam za sebou 2x laparo.. A momentálne mam cystu na ľavom vaječníku, a NIKDY mi nemeškala menštruácia, ešte mi prišla aj skôr.. Viem každá sme iná... No nejde mi to vsetko do hlavy 🙉🤷‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre