Išli by ste pre istotu na odber hcg? Clearblue.Ja viem. Testy po limite sa vyhadzujú. Viem ze tieto vraj robia. Ale trikrát z rôznych lekárni mi to urobil tento test. Áno stále sa riadim tým ze je to neplatné. Takže žiadna radosť. Len je to divne. Lebo chapem oni vraj robia toto sa vola ze evaporation line po limite ale nie vždy, občas. A príde mi totálne divne ze to mi urobil test trikrát po sebe. Proste divná náhoda. Každopádne som len 10 dpo. A prečo testujem ? Pretože sme malo nehodu a ak by som náhodou mala od prvého testu potrebujem.pichat hned injekcie a lieky inak každé tehu konci ako potrat. Pridávam foto.
Spravila by som si digitálny test
isla by som na odber. je to najpresnejsie.
Tento robí čiarky po limite vždy. Skúšala som ho viac x a vždy bola čiarka po limite.
Skús iny. Hlavne nie pepino. Slniečko bol super, ten mi takú čiaru ukázal oproti ostatným...
Nikomu nemusíš vysvetľovať, prečo testujes...Je to tvoj problém, nie hocikoho iného starosť a 10dpo test už ukazuje bežné ak vieš že je to naozaj 10dpo....
Mne sa na zaciatku spravila druha čiarka tiež až po limite konkretne až po pár hodinach keď som ho vylovila z kosa 😂 aj keď to bola iná značka, ale ano test s veľkou pravdepodobnosťou môže byt pozitivny
Daj si zobrať HCG ako samoplatca a výsledok vieš do hodiny...
@spanielka44 ako to dopadlo? Cupita vám už po byte?
Ďakujem, ja nemám nervy na žiadne hľadanie duchov. Zajtra o deviatej mam odber ako samoplatca.
@spanielka44 gratulujem. Tiež k môjmu prvému prechadzalo 5 potratov. A vtedy keď sa to nepodarilo...a bola teda ta čiarka po limite tak to bolo nakoniec tehotenstvo? Len neprosperovalo?
No tazko povedat mohlo aj nemuselo byt
Ako to vyzerá?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Samozrejme v realite normálne modré čiarky žiadne duchy.