podľa MS 6+0 podľa sona gestačný 7+1 a v ňom len 2bodky
Ahojte, snažíme sa už roky o mimčo, už aj cestou IVF na SK aj CZ. Posledné v CZ nám krásne KET vyšiel, ale v 11tt covid a koniec. Čakali sme na další vklad v júni, ale, čo osud nechcel otehotnela som prirodzene. Poslednú MS som mala 7.3. HCG krásne stúpalo najprv 4.4. bolo 149 a potom 8.4. 933 hcg. Dnes mi brali znovu, keďže sa mu nezdá prečo vak je väčší než podľa ms a prázdny, bolo tam vidno len jednu silnú bodku a jednu slabšiu. Vraj sa niečo rysuje, že uvidíme HCG a o týždeň sono.
Príznaky mám skoro všetky tak na striedačku. Viem, že každé tehu je iné. Mám už 2 deti s ex ( 17 a 14) a tretie bohužiaľ v 21tt zomrelo. No mala som úplne bezproblémové tehu a toto snaženie teraz je pre mňa už vyčerpávajúce.
Doktor sa mi to snažil vysvetliť tak, že buď alebo, ale skôr bol skepticky. Akurát nevedel vysvetlit, prečo je vak väčší.
Máte niektorá s tým skúsenosť? Som pripravená na každý možný scenár, len tieto neustále neistoty a straty ma už psychicky vyčerpávajú.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ywonnee pravdepodobne ovulacia prebehla o dost skor ako je “bezne”a zaroven sa babo velmi skoro uchytilo.Drzim palce,nech to bude v poriadku🙏🏻