baby aku mate skusenost s tymto testom??? duchuje?
@klaudiadia99 ja neviem ja tam vidim ciarku
Vidim druhu ciarku 😉 mne neduchoval. Bol negativny ked som nebola. Tak drzim palce aby sa ti to potvrdilo ✊
s tymto som testovala v druhy den mojho odhadovaneho meskania a mala som slabu ciarku, ktora zosilnela
@sara1985 je ju pekne vidieť, skus o 2 dní otestovať uvidíš či zosilnenie 🍀💪 ale myslím ze je to tam 🥰 koľko mešká?
@klaudiadia99 no asi tri mesiace do zadu mi pepino dvakrat duchoval a nic no v piatok som kupila znova pepino zasa duch a dnes som kupila tento in: time a znova jemnycke duchovanie na oboch meskanie 3 den cca 5 dni meska presne neviem lebo ja mam velmi rozhadzane
@sara1985 ano, mne sa stalo ze oba z krabicky ukazali ciarku, a silnejsiu ako je tvoja, a nebola som tehotna, test inej znacky bol snehobiely.
@pondelok01 citam tu vela takychto pripadov
@sara1985 tak skus kúpiť iný nejaký digitálny ak tak
@klaudiadia99 uvidim ak do piatka nic nedojde urobim si
@sara1985 tento mi pekne ukazal ducha ked som k veceru testovala uz tusim ze 5 dni pred ms po tom co mi iny test duchoval rano 🙂
Ak 5 dní mešká už by mala byť čiarka výraznejšia, toto vyzerá do šedá. Fotila si v limite?
uz po vsetkom zienky dnes dosla cervena 🙂 cize buduju aj pepino aj tieto testy uz nekupim vobec 🤷🏻♀️
@sara1985 oooj 😔 tak nabudúce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sara1985 ja som nemala problém ze by duchoval