Intimed tehotenský test - skúsenosti

30. okt 2020

Ahojte, ake máte skúsenosti s testami intimed pergnancy? včera som s omeškaním dostala ms. ( Dovtedy som.uz bola v tom ze som asi v tom 😀) tak som si este robila test lebo ms mam sice silnú ale oproti tomu co predtým je slabšia.. no a urobila som si test intimed a po limite sa mi tam zjavilo toto( viď foto) . Tak som si urobila este ten druhý v balení a znova to isté.. tak som si kúpila ešte jeden v lekárni ( neviem značku no tiez okolo 20 citlivosť) a ten bol snehovo biely ale to uz bolo večer. Moje otázka je ci robi intimed duchov? Ci maye takúto skúsenosť? Lebo nemyslím ze cez taku klasickú ms by som bola tehotná.

snazilka_bio_mamka
30. okt 2020

Možno si mala biochemické a vtedy este ostane nejake hcg...ak si dostala ms tak nie si tehotná a ostatné testy ti ukazali negatív, tento by som uz vobec nebrala v úvahu

poly2406
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poly2406
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1mina
30. okt 2020

Intimed nikdy falosnu ciarku nespravil 🙂 tiez si myslin ze bud biochemicke alebo mozno aj normal tehotenstvo ...treba asi skusat ci silnie ciarka

macicka111
3. apr 2024

Mne dnes takto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre