Intíme test - skúsenosti

mojeprvebabatko
26. aug 2022

Ahojte, akú máte skúsenosť s intíme testami? Duchuju?

sonka333
26. aug 2022

@mojeprvebabatko Veru duchujú.....naposledy asi pred 4 dňami mi urobil asi takého ducha...no uvidíme....ale podľa mňa dosť duchujú....nikdy som si nerobila test skoro a nehladala duchov ale ako vidím teraz ...tak dosť testov duchujú...🤷‍♀️lebo už som tu videla také duchariny "a nič stoho nebolo napokon....😶pozri môj pred 3 dňami....som robila..zrejme kanalik to bude aj keď naživo vyzeral trošku ináč ..ale ja už neverím pokial tam nieje čiarka....len umna to je iné v tom že my sa o bábätko nesnažíme máme 2 detí a najmladší má rok a pol takže sem tam sa stane že sa nechraníme ale to len málokedy a ešte aj dojčím takže mám dlhokánske cykly...no z času na čas testnem 😄

nevenka
26. aug 2022

@sonka333 no mne takehoto ducha veru nespravil, iba ked som bola tehotna...🤔😁. To skor Pepino...

sonka333
26. aug 2022

@nevenka veru to máš pravdu pretože pepino už aj mne spravilo a riadneho...ducha...ja som teraz 17 dc takže neverím žeby toto bol duch...test som so spravila viac menej len preto lebo som mala zvyšný 😄a bolia ma vaječníky....ako pred menzesom...možno je to ovu kto vie....ja ešte dojčím a cykly mávam aj 80 dňové....a o druhé dieťa sme sa snažili 14 rokov takmer takže toto by bol zázrak že z 2..pokusov by bolo tehu...ako vravím...manžel už nechce ani počuť a ja...no ja by som to prijala ale bol by to masaker aj na psychiku aj po fin. stránke nakoľko som prišla o prácu po nástupe na materskú....takže tak...ale slečne alebo Pani vyššie 🙂prajem nech sa jej splní to čo očakáva 🤰

mojeprvebabatko
autor
27. aug 2022

@nevenka takto napr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre