Viete mi niekto opísať aké ste mali príznaky pri braní Inofolicu?
Začala som ho brať na začiatku cyklu, robila som si aj ovu testy a v čase ovulácie ma pobolievalo, pichalo v podbrušku (čo je asi normálne) - pred INOFOLICOM som tento pocit nemala. O týždeň neskôr (teda týžden pred očakávanou MS) som sa ráno zobudila pociťovala bolesť v podbrušku (kŕče) znovu ako pred MS, ale zároveň iné ako počas OVU, tieto boli viac podobné menštruačným (potom už len miernejšie občas). Mám citlivé aj bradavky.
Je možné, že by to bol príznak tehotenstva? Alebo je to všetko spôsobné asi INOFOLICOM aj keď je už dávno po OVU.
Ďakujem za vaše názory
@marianamestovo no je to zvlastne...kazdopadne si nechcem este robit tehu test...obavam sa sklamania..ale ako vravim pocas ovu ktoru som si zistila testovanim som mala zrejme ovulacne bolesti, v tom case ako mi ju test potvrdil sme ,,isli na to,, potom ma asi 2-3 dni pobolievali prsia (to som stale pripisovala ovu) a asi tyzden po ovulacii som sa rano zobudila a bolest ako pred ms (ale nic neprislo a trvala mozno 3 hodiny so slabnucou intenzitou)...
A snažíte sa o bábo?? Ja už mám pocit, že so všetky príznaky len nahovaram 😢
@marianamestovo ano snazime..sice este nie dlho, mozno 3.mesiac...ale neviem ci a da bolest v podbrusku nahovorit (chapala by som keby si nahovaram chute,napinanie a pod)..ale toto si asi nenahovorim navyse ak sa mi to stalo aj rano po prebudeni..... v jednom fore tu @matamatuska tiez pisala podobne priznaky a teraz vidim ze caka babo, ale neviem ci to bolo tym...snad nam povie viac
@estrejita bojím sa, že zase budem tento mesiac sklamaná.. My sa snažíme už rok
@marianamestovo na zahranicnom webe som zistovala, ze ta bolest co som pocitovala min. tyzden rano mohla znamenat aj uhniezdovanie, ta vraj potom v intervaloch pretrvava 1-3 dni. U mna to bolo presne tak, od stredy do piatku (ale to uz boli len take slabsie krce)... no som zvedava... dufam, ze ta mrcha cervena nepride.. dam vediet.
Ahojte,tiez mam taky problem ako vy 🙂 A neviem co si mam o tom mysliet...tiez sa snazime o babatko,tiez uzivam 3 mesiac Inofolic a teraz 3 den mam take zvlastne pocity a bolest v podbrusku...som si myslela,ze som prechladla,alebo nieco,tak neviem...ale test si robit je priiilis skoro...tak som na vas zvedava,ci sa vam podarilo otehotniet 🙂 Drzim palceky 🙂
@terry337
@estrejita
@marianamestovo Dievcata, nechcem vam kazit radost, ale ja som to tak mala min. mesiac (2.cyklus s Inofolicom) - bolest podbruska od ovu takmer az do MS, uz som si namyslala, ze z toho snad nieco bude - a MS prisla dokonca o den skor. Takze je to asi len nejaky vedlajsi priznak a nemusi to znamenat tehotenstvo. No zelam vam vsetkym, aby to vo vasom pripade to tehotenstvo bolo. Ja stale cakam...
@estrejita aj ja dúfam, pevne verím že sa nám to podarilo a napíšeme, že bocian prišiel..
Kedy čakáte mrchu, resp. nečakáte 😉?
@terry337 držím palce aj Vám a samozrejme dám vedieť 😉
@marianamestovo ak inofolic upravi cyklus na 28 dni tak vo stvrtok..ak nie bo nemavam pravidelny niekedy zac.bud.tyzdna.tak som zvedava....dnes ma boleli chvilami aj prsia..ale ze riadne...ale to zas moze byt aj pms sposobeny inofolicom mozno (pretoze predtym ma nebolievali)...
@estrejita držím palce a dajte vedieť
@ena1903
@marianamestovo caute baby...tak vcera vecer mi zacalo pichanie v podbrusku na lavej strane, dnes to tiez citim, aj ked trosicku menej... trochu som sa aj zlakla co to ma znamenat....no neviem, som z toho zmatena (kedze min. tyzden tie krce na ktore som sa zobudila, ktore by som skor pripisovala uhniezdovaniu ak vobec teda.... ) ... zostava mi len pockat par dni a testnut... dam vediet... 😕
Ajoj,tiez som mala vcera ukrutne pichanie v lavej strane a v celom podbrusku,aj my to vystrelovalo do krizov,ze som az zhrbena chodila...ja som to pripisovala prechladnutiu,tak som si dala urologicky caj,dnes o nieco lepsie,aj ked to stale este pocitujem,nechapem,co to je :(
Baby aj ja som to mala..nie je to nejaký nežiaduci účinok infolicu??
@marianamestovo akoze mne to potom doobeda preslo...tak snad keby to bolo nieco zle tak by to pretrvavalo...som fakt zmatena a tym ze som inofolic mesiac predtym nebrala neviem to porovnat...mozno si koncom tyzdna spravim test nech som si na istom..
@estrejita ja už tiež sama neviem..
Dúfam, že už uvidíte dve //
@marianamestovo
@terry337
@ena1903 babyyy....myslite, ze je to tam? Dnes je 13 DPO a 14 od tutu mutu. V skutocnosti tam vidim aj ti druhu ciarku normalne nez akehokolvek prizerania.
ja som inofolic brala 2 mesiace pribrala 4 kila mala som vlci hlad po nom :( ale k teme inofolic som brala hned po menzese , mezes som mala pravidelny vzdy 15 steho v mesiaci den hore dole...po uzivani inofolicu menzes neprisiel 15 steho tak cela stastna super je to tam... bolenie podbruska, nevolnost, proste priznaky tehu ...20. robim test s presvedcenim , že som isto tehotna...a nic ...24 robim test ...nic a 25 mi prisiel menzes ..inofolic mi menzes posunul o 10 dni!!..brala som dalsi mesiac posun 5 dni...no nebolo mi z neho dobre..vysadila som zacala som mesiac kyselinu listovu tu som vyuzivala 60 tabl a potom mi dr. navrhla fembion 800 ten som brala 2 týždne hned po kyseline listovej a sup 2 ciarky ked som si 18steho test robila 🙂
@estrejita tvoj cyklus je VELMI PRAVIDELNY. Nepravidelny by bol keby si mala kramy raz.za dva tri mesiace...mne az vrie zlc ked niekto napise ze mam nepravideln kramy raz 31 raz 34...bozee ja som mala raz 44 raz 56 raz 38 a to je uz ina psychiatria a to este je stale celkom ok, poniektore maju aj menej casto. pokilan nemas v cykloch vacsie rozdiely ako 7 dni, cize mozes mat 28-35 dnove, 30-37dnove a pidobne tak to stale pravidelny (kazdomesacny) cyklus...rozdiely do 22 dni sa povazuju za mierne nepravidelny a az vacsie ako 22 za tazsie nepravidelny....Ale k teme. Test mas pozitiv, aj moj mamatest bol prvy taky. Takze zatial vyzera na tehu, musi ti poriadne zosilniet....urob si este zajtra, pozajtra a o tyzden-dva chod k dokimu nech ti potvrdi 😉
@nataliaslivkova pokial mas taky pravidelny cyklus ako si mala ty, tak ziadny inofolic nepotrebujes, prestimuloval ti vajecniky. To je cela veda. Je silny mne 50dnove cykli upravil na 30 dnove, moje vajecniky nefungovali ako mali, nemala som ovu, po troch baleniach prisiel vysledok
@1234lubka ano ale pretoze sme sa rok snazili o druhe babatko dr. mi ho navrhla aj napriek tomu , ze mam sice pravidelny menzes ,ale obsahuje latky na podporu otehotnenia... 😉
@nataliaslivkova az jeden vitamin na posilnenie funkcie vajecnikov-inositol...a. kys.listovu....ziadna veda....len som chcela podotkmut ze nechapem preco niekto rozsiruje domnienky ze nejaky preparat nefunguje...boze mne nezabera paralen a teraz nepisem vsade ze je to OBLB ze neberte paralen lebo nepomaha....
@1234lubka aha, prepac, nemusi ti vriet zlc 😉 , nikoho som sa nechcela dotknut...... ja som to brala vzdy, ze je proste nepravidelny...pretoze pred HAK som mala uplne rozhadzany presne ako pises, ze raz neprisiel aj 2 mesiace, potom zase na 6 tyzdnov a hociako..takze po dlhorocnom uzivani a vysadeni mam taketo intervaly, takze som to stale brala ako nepravidelny 🙂 . kazdopadne neskor urobim druhy test, dufam, ze cervena nepride...
a INOFOLIC mi navrhla moja gynekologicka kedze sme sa uz planovali zacat snazit, takze na zaklade toho som to zacala brat...tak teraz neviem ci pokracovat..este asi kym nepojdem na potvrdenie k nej, tak dovtedy budem uzivat a potom uvidim co mi povie...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@estrejita dobrý deň aj ja som na tom rovnako ako vy, začala som brať infolic na začiatku cyklu a už skoro týždeň má pobolieva bruško, sama neviem čo to znamená, s manželom sa snažíme o bábo už vyše roka.