Inofolic a 3 dni meškajúci menzes, je to v poriadku?

akrym
5. sep 2019

Ahojte. Mesiac uzivam inofolic a treti den mi meska menzes. Sprevadzaju ma vsetky priznaky bliziacej sa menstruacie (bolest krizov, prs, unava, celkova slabost). Test som si robila dnes rano, bol negativny. Mate podobnu skusenost s meskajucim menzesom po inofolicu?

marinecka95
5. sep 2019

@akrym bohužiaľ mám .. mne Inofolic rozhodil všetko čo mohol. Z cyklu 28 dní som mala cyklus 45 a viac dní .. za mna určite 👎

angi07
5. sep 2019

@akrym ja som brala a v pohode menzes chodil presne na den

akrym
autor
5. sep 2019

@marinecka95 uff tak to ti teda poriadne rozhodilo. Tiez sa toho obavam, aby to nedopadlo podobne.A ked si hovysadila, vratil sa ti cyklus do normalu?

akrym
autor
5. sep 2019

@angi07 a aj ti pomohol k vytuzenemu baby?

marinecka95
5. sep 2019

@akrym áno menštruáciu som po vysadení mala na deň presne - u mňa 27/28 dní. Pri Inofolic som mala ovulaciu na 40 deň cyklu (cyklus 45 dni a teda krátka doba na otehotnenie). Inofolic mi v žiadnom smere nepomohol a vytúžený uzlíček šťastia stále nemáme :(. Podľa slov mojej doktorky je Inofolic určený najmä pre ženy s PCO a ak má žena pravidelný cyklus tak je vraj skôr na škodu (môžem potvrdiť), nakoľko nemá čo vo fungujúcom cykle upraviť.

akrym
autor
5. sep 2019

@marinecka95 a mne ho naopak poradil gynekolog. I napriek pravidelnemu cyklu a 4 mesiacoch snazenia sa. 🤷‍♀️🙈 teraz som zacala brat druhe balenie. Uvidime ci neskonci v kosi..

marinecka95
5. sep 2019

@akrym mne ho poradila moja bývala gynekologička. Tá riešila náš problém asi 3/4 roka a ... nakoniec som sa rozhodla zmeniť gynekologičku. Tá odhalila u mňa baktériu a na to, keď som jej povedala že mi bol doporučený Inofolic, povedala to, čo som písala vyššie. Ďalej povedala že užívanie je individuálne pre každú ženu. Každá mame iný hormonálny profil a teda každej zaberie niečo iné. Ja mám negatívne skusennosti s užívaním Inofolic no u teba to tak byť nemusí. Mne teda nijak nepomohol

angi07
5. sep 2019

@akrym ja som to dobrala este minuly rok v decembri.potom som uz nekupila nove bal.. aj manzel mal to co je pre muzov ...uz neviem co to bolo...jemu sa zlepsil spermiogram spolu sme uzivali aj zinok to odporucam aj tebe aj partnerovi. nam hovoril lekar ze muzom sa preto moze zhorsit spermiogram lebo z mäsa hlavne z kuracieho a z potravin sa tolko zenskych hormonov dostane do tela ze to ma vplyv na kvalitu spermii a zinok je jediny co ochrani bunky ...a pravdu povediac ja som prestala jest maso este v januari lebo. mi to strasne zacalo smrdiet....uplne som vynechala lepok a laktozu a v aprili som otehotnela. uzivala som od januara ten zinok a este vo feb.som kupila multivitaminy pre zeny od jamieson.😊

iv89
6. sep 2019

@akrym bez inofolicu 28-29 ako hodinky, s inofolicom 31-32

ja197
6. sep 2019

@akrym zaráža ma, prečo niektorý doktor tlačí ženu po 4 mesiacoch snahy o dieťa do brania kadejakých tabliet...aha vlastne zmluvy s predajcom vitamínov a jeho provízie urobia svoje...za mňa ti poradím, ak nemáš na to dôvod a zistené nejaké problémy tak to vysaď...1 rok je čas, koľko to môže trvať aj úplne zdravým párom...

agata610
17. sep 2019

@akrym ako to dopadlo ? Prišla menstruacia? Momentálne som presne v takej istej situacii

akrym
autor
1. okt 2019

@agata610 ahoj, prisla. V podstate mi ten inofolic upravil cyklus z povodnych 24-25 dni na 29. V dalsom mesiaci som ho vsak vysadila( koli brusnej viroze) a teraz po pauze pokracujem opat. Ty si ako dopadla?

silvicka247
11. nov 2019

Ahojte, ja riešim ten istý problém. Predtým som mala 32 dňový cyklus, teraz mi mešká zatiaľ len dva dni, tak som zvedavá test si ešte robiť nebudem. Predtým som mala pravidelný cyklus a Inofolic beriem mesiac - dva krát denne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre