Infekcia, príznaky a negatívny test

26. jan 2022

Zdravím
Zaujímalo by ma, či ste taktiez mali niekto nieco podobné ako já. Nechcem vediet či som tehotna či nie, presnu diagnózu atd.

Pohlavny nechraneny styky som mala 3.1 ( druhy den od styku ruzovy hlen) a 6.1.
Poslednu menstruaciu 26.12.
Cyklus 28 dni, malá som menstruaciu presnu ako hodinky, teraz meska. Dnes je 26 a to by som už malá mat 2-3 dni ms.. neviem. Ovulaciu si nesledujem.

Co má trapi je striedanie hustého bieleho vytoku, a mega vodnateho meni sa to skoro 2-3 hodiny a trvá to viac ako tyzden. Do toho mám krce a bolest podbruska, už som sa i chystala na pohotovost, Lebo také bolesti nemám ani pri ms..
Podbrusko má bolí asi už viac ako tyzden..mám I bolestivé prsia.

Podla toho co som čítala, mozem mat kvasinkovu infekci, ale neviem, pri čúraní má nic nebolí ani nepálí. Nesom ani nachladnuta ani som nebola chora.

Včera večer som malá svetloruzovy vytok na papieri inak nic.

Testy som si skusala robit dnes ráno a negativny..

Chcem sa opytat Vás, stretli ste sa s tým? Co to mohlo být? Mám docela už strach, Lebo moc dobre mi nie je a som z toho už unavena..

V piatok som objednaná ku gynekologovi a do tej doby.. :D

Alebo mal niekto zVas negativne testy i po takové čase od styku a doktor Vám potvrdil tehu? Nehovorim, že to moze být Moj pripad.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre