Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Niekoľko dní po sebe mi vyšiel pozitívny tehotenský test (veľmi skoro, vid fotka), ale včera aj dnes som si našla na slipovej vložke trošku tmavohnedeho hlienoviteho výtoku. Ak sa jedna o implantačné krvácanie, ma niekto skúsenosť, že ho mal aj po pozitívnom teste? Ďakujem pekne.
@monsterablue Tohto som sa obávala… Ale stále verím, že sa mi len vyplavila staršia krv, čo samozrejme je veľmi málo pravdepodobné…
ja som mala implantacne krvacanie/spinenie na 12 dpo a test pozitivny od 10. embryo sa moze uhniezdit a produkovat uz hcg a pri tom ako sa viac zahryza do sliznice viac tak moze dojst k spineniu, som stastne tehotna, takze nemusi ist o nic zle
@bm_ Ďakujem za odpoveď a mala si implantačné špinenie viac dní?
@valerie1618 trvalo to dva dni. 12dpo normalne ruzove krvacanie a 13 uz len hnede spinenie. Ja som zacala brat progesteron, kedze sme sa snazili roky a riesili to cele uz aj v car
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som si robila vždy test až po meškaní menštruácie, ale ak by som si ho robila 3 dni pred očakávanou menštruáciou tak hej, mala by som špinenie po teste, keďže som spinila 3 dni pred menštruáciou a test robila až po,samozrejme. A tam už boli koľajnice čo mi skoro 👀 vyrazili. Takže hej, keby si si testy nerobila ani nevieš, že ide o implantacne krvácanie ale očakávaš, že sa spustí menštruácia 😉