Ide o uhniezdenie?

pavla456
4. feb 2022

Ahojte baby...s manželom sa už dlhšie snažíme o bábätko.. mám 9 dpo, do menzesu mi ostáva 5 dní. Už dva dni mám silnejší výtok, bielej farby, taký skôr vodnaty aký som doteraz nemala. V podbrušku cítim také jemné pichanie, občas až akokeby som mala dostat menzes. Môžu to byť znaky uhniezdenia? Test som si zo zvedavosti ráno urobila ale bol negatívny, čo je teda pochopiteľne keďže ešte ostáva 5 dní do ms. Tak veľmi by som sa potešila keby sa nám to podarilo 😢 Máte s tým niektorá skúsenosti prosím ?

baskustek
4. feb 2022

Biely výtok u mňa vždy znamená, že ms je už za rohom. Uhniezdenie je skôr do hneda alebo kvapka krvi.

dominika0126
4. feb 2022

Ahoj. Presne niečo takéto si pamätám aj ja. Mňa boleli aj prsia. Ale si nepamätám či som počas uhniezdovania mala výtok. A krv som teda vôbec nemala.
Ja som to takto cítila už na 7 deň po styku a na 10 deň mi ukázalo 2 čiarky.

aliaray1
4. feb 2022

@pavla456 test by som robila az par dni po omeskanej menstruacii, sa mi to vidi skoro. Na teste je napisane kedy najskor je ho vhodne robit. Mne sa ukazal pozit 2 dni po omeskani.

anne_mary2
4. feb 2022

@pavla456 viem , ze ked clovek caka, tak sa chyta vsetkeho, ale ine asi ako pockat nezostava.. uz ked skor podla mna napovie bazalna teplota zensa drzi hore…
ja som napr mala take spinenie; ze som myslela ze uz zacina ms, ale bolo to uhniezdovanie + teplota horee, co som vsak pripisovala letu a teplym nociam ze tak dlho sa drzala 🙂)
Vodnaty vytok neviem nespajala by som to zrovna s tymto, kazdopadne drzim palce

helus888
4. feb 2022

@pavla456 to som mavala aj ja a tehotenstvo to nikdy nebolo . A keď som nemala ani jeden priznak ani vytok ani nič vtedy sa podarilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre