Ahojte, potrebujem radu, ms by som mala dostať až v pondelok ale dnes od rána ma začalo bolieť pod bruchom, také slabšie ako ms,a som pravdepodobne 10-11dni od ovu. A začala som spinit, aj ma pobolieva brucho, čo to znamená že príde ms alebo ide o uhniezdenie? Ešte som tak nemala aby mi ms tak skoro prišla 🤷😕 zatiaľ iba spinim aj to brucho ma boli, také napäté brucho mám ako keď máte svalovku na bruchu 🤷 čo to môže byť?
@simik7192 všetko je raz v živote po prvé... Ono môže sa ti rozbiehať ms ale nemusi... V tele ženy sa dejú rôzne hormonálne zmeny... Za pár dní uvidíš... V každom prípade prajem nech ti to dopadne ako si želás... Ja mávam zriedkakedy bolesti v prsiach a tento mesiac od 11dpo strašne bolesti a špinenie tak skoro tiež nie... Neostáva nič iné len cakat
@simik7192 môže to byť jedno aj druhé. Ja som uhniezdenie tiež cítila ako bolesť brucha. Trošku rozdielnu od menštruačnej. Vajíčku trvá 5-9 dní kým sa dostane do maternice a začne sa uhniezďovať čo môže tiež trvať niekoľko dní. Treba proste len počkať takto nič nevymyslíš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simik7192 to môže byť aj jedno aj druhé... Počkaj do termínu ms a ak nepride sprav si test...