Ide o tehotenstvo alebo len hormonálne zmeny?

bona12
14. jún 2022

Ahojte. Memzes mi meskal 3 dni, co nezvykne, aspon nie posledny cca 1,5 roka od proodu. Potom teda zacal a hned dost silny, ale vseobecme bol silnejsi ako zvyknem mat. Citila som sa dost zvlastne,aj ked bolesti takmer ziadne,skor len zly pocit tam dole, ale tocila sa mi hlava, navali tepla ten 1.den. Bezne to nemavam. Silna pokracovala aj na druhy den. Navacer to trosku ustalo az akoby vymizla. Dnes mam krv len po cikani na papieri. O babo sa nesnazime,ale je mozne,ze som mala posunutu ovulku,kedze mi meskali. Ale to som vopred nevedela. Davame si pozor,ale najma pocas plodnych. Cize sanca teoreticky tam je. Myslite,ze je to skor len hormonmi, ze vekom sa moze takto menit aj menstruacia,alebo je to mozne byt aj tehu, ked som 2 dni silno krvacala? Test som nerobila,kedze som ms dostala a nechcela som skor testovat,pokial mi nemeskaju 5 a viac dni. Vopred dakujem za vase nazory 😉

zazrak1991
14. jún 2022

Môže to byť hocičo ,ale ja si myslím že tehotenstvo nie ,keď si mala silný menzes ,aj keď len 2 dni. Mne sa tiež stalo že mi meškala mesiac ,potom prišla taká silná že som šla umrieť ,a bolo to hormonálnou nerovnovahou, skús keď tak spraviť ten test ak si chces byť istá a počkaj aké dostaneš ďalší mesiac

ailiba
14. jún 2022

@bona12 nemyslim si, ze ide o tehu, ked si tak silno krvacala... Skor hormonalny vykyv. Nie sme stroje. Ale ked si chces byt ista, urob si test a nemusis uz nic riesit.

bona12
autor
16. jún 2022

No nieco asi bude vo veci nakoniec, pockam este par dni a pojdem na gyndu. Po 2 dnoch silneho krvacania prisli 3 dni takmer nic,resp.len pri utreti trosku krvi. Dnes som mala rano uz hnedy vytok,malo,len pri utreti. Reku koncia,vsak 6.den je. Ale o par hodin na to som zacala krvacat zase jasno cervenu krv. Jednorazovo viacej a odvtedy mam pri cikani stale tu krv. Takze nechapem 🤷‍♀️. Ci hormony,cysta alebo co?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre