Ide o tehotenstvo?

19. sep 2020

Ahojte baby mala som cca pred 3 dnami ovulku podla bolesti som vedela lebo pravidelne mam tak ale pred ovulkou asi tak 2 dni som mala taky hustejsi hlien tahavy a este aj po ovulke do teraz normalne priesvitny bez zapachu nemam ziadne problémy len sem tam mam tento hlien test si este zatial nechcem robit asi to je zbytocne

amelia000
19. sep 2020

A otazka znie?

autor
19. sep 2020

@amelia000 ze či v tehotenstve ste to mali alebo je to bezne pred apo ovulke kedze toto som este nemala

amelia000
19. sep 2020

Ano v case ovulacie je bezny taky soplovity hlien :D niektore tak zistia ze prave vtedy maju ovulaciu..a nie v tehotenstve som taky nemala. Testuj az po vynechani MS. Drzim palce

autor
19. sep 2020

@amelia000 len ma to prekvapilo ze aj pred aj po ovulacii mam ten hlien a je tomu uz asi tak tyzden skoro. je to neobvykle tak troska som v strese .

veronikaszabova
19. sep 2020

Nemas byt preco v strese

autor
19. sep 2020

@veronikaszabova Ja len že som toto nezvykla mavat a ta troška stresujem ale ziadne iné problemy nemam. okrem toho ze mam nafuknute podbrusko 🙄😊🙈

antonia0103
22. sep 2020

Ahojte, meska mi ms dnes zacal 7 den a test negativny.... O druhe babatko sa snazime cca 8rok a nic... 18.8 posledna ms... Kedy testovat? Je to ok ze este neukazuje nic? Dakujem

veronikaszabova
22. sep 2020

@antonia0103 ahoj. Dolezite je, kedy si mala ovulaciu. Mas ju odsledovanu?
Na teste nie je ani naznak?

antonia0103
23. sep 2020

@veronikaszabova ahoj... Mala som ovulaciu 2.9...nic ani slabulinky naznak nic.... A pritom mam pravidelnu jak hodinky... Dnes som opat skúšala testovat citlivist 10 a nic taham 8den dnes...

veronikaszabova
23. sep 2020

@antonia0103 fuuha, tak 21DPO uz by boli kolajnice riadne.

antonia0103
23. sep 2020

@veronikaszabova takze ocividne zbytocne mam nadej.... Nic pockam do vikendu a pojdem k dr co sa stalo....

millky
24. sep 2020

Ahoj autorka. Viem, že je tento príspevok už pár dní starý, ale garantujem ti, že 3 dni po ovulácii by si tehotná určite ešte nebola. Samotné oplodnenie vajíčka trvá 1-2dni a to necíti telo nijako. Ďalšie dni, cca 3tí až 5ty putuje do maternice a potom trvá cca 4-5 dní kým prebehne bunkodeľba a "vajíčko" bude schopné uhniezdiť sa. Čiže po ovulácii môžeš akurát tak na 9-10 deň niečo cítiť. A testovať sa cca v deň očakávanej MS. ☺️ Kiež by to bolo také rýchle a jednoduché ako sme si celú pubertu mysleli. 😂 Tiež by ma potešilo keby to funguje tak, že máme sex a šup som v tom.... Bohužiaľ tento proces je extrémne zložitý 🥴

autor
24. sep 2020

@millky ja som sa ani nesnazila o dietatko vobec. len aj ms som mala ako taku atd.....
a pri ovulke som toto este nezvykla mat tak som sa preto pytala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre