Ahojte baby mala som cca pred 3 dnami ovulku podla bolesti som vedela lebo pravidelne mam tak ale pred ovulkou asi tak 2 dni som mala taky hustejsi hlien tahavy a este aj po ovulke do teraz normalne priesvitny bez zapachu nemam ziadne problémy len sem tam mam tento hlien test si este zatial nechcem robit asi to je zbytocne
@amelia000 ze či v tehotenstve ste to mali alebo je to bezne pred apo ovulke kedze toto som este nemala
Ano v case ovulacie je bezny taky soplovity hlien :D niektore tak zistia ze prave vtedy maju ovulaciu..a nie v tehotenstve som taky nemala. Testuj az po vynechani MS. Drzim palce
@amelia000 len ma to prekvapilo ze aj pred aj po ovulacii mam ten hlien a je tomu uz asi tak tyzden skoro. je to neobvykle tak troska som v strese .
Nemas byt preco v strese
@veronikaszabova Ja len že som toto nezvykla mavat a ta troška stresujem ale ziadne iné problemy nemam. okrem toho ze mam nafuknute podbrusko 🙄😊🙈
Ahojte, meska mi ms dnes zacal 7 den a test negativny.... O druhe babatko sa snazime cca 8rok a nic... 18.8 posledna ms... Kedy testovat? Je to ok ze este neukazuje nic? Dakujem
@antonia0103 ahoj. Dolezite je, kedy si mala ovulaciu. Mas ju odsledovanu?
Na teste nie je ani naznak?
@veronikaszabova ahoj... Mala som ovulaciu 2.9...nic ani slabulinky naznak nic.... A pritom mam pravidelnu jak hodinky... Dnes som opat skúšala testovat citlivist 10 a nic taham 8den dnes...
@antonia0103 fuuha, tak 21DPO uz by boli kolajnice riadne.
@veronikaszabova takze ocividne zbytocne mam nadej.... Nic pockam do vikendu a pojdem k dr co sa stalo....
Ahoj autorka. Viem, že je tento príspevok už pár dní starý, ale garantujem ti, že 3 dni po ovulácii by si tehotná určite ešte nebola. Samotné oplodnenie vajíčka trvá 1-2dni a to necíti telo nijako. Ďalšie dni, cca 3tí až 5ty putuje do maternice a potom trvá cca 4-5 dní kým prebehne bunkodeľba a "vajíčko" bude schopné uhniezdiť sa. Čiže po ovulácii môžeš akurát tak na 9-10 deň niečo cítiť. A testovať sa cca v deň očakávanej MS. ☺️ Kiež by to bolo také rýchle a jednoduché ako sme si celú pubertu mysleli. 😂 Tiež by ma potešilo keby to funguje tak, že máme sex a šup som v tom.... Bohužiaľ tento proces je extrémne zložitý 🥴
@millky ja som sa ani nesnazila o dietatko vobec. len aj ms som mala ako taku atd.....
a pri ovulke som toto este nezvykla mat tak som sa preto pytala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A otazka znie?