Potrebujem pomoc,mam18 rokov posledné týždne mi nieje vôbec dobre všímam si to, stále vraciam prsia sa mi zväčšili a stále keď sa postavím z postele neskutočne má bolia a bradavky svrbia.Mam bolesti brucha ako by som mala dostat menštruáciu ale menštruáciu som mala pred týždňom no len dva dni ako aj predošli mesiac. Chcem sa takto spýtať zatiaľ aby som nerobila paniku je možné že by som bola tehotná keď menštruujem?Viem jednu skúsenosť a to mojej mami že zistila že je tehotná až vo 4mesiaci a pri tom normálne tie 4mesiace mala menštruáciu .Nuz posledné týždne mi nieje vôbec dobre nálady mám take že stále plačem alebo som nervozna, tehotenský test som si robila hneď po menštruácii vecer a bol negatívny. Ešte dodám mám priateľa stáleho dva roky a nechranime sa,poslednú dobu má to boli taktiež pri sexe v podbruchu nieje to hrozna bolesť ale niečo ako keď mám kramy. Máte niekto s niečim takým skúsenosti? Vopred ďakujem
@lenka03101 ja som pri prvom tehu s dcerou som mala 3mes.menštruaciu aj bolesťami🙄 sprav si radšej test
Nezodpobedne decko
Chcem len dodať správu som pisala rýchlo a bez premýšľania,niesom nezodpovedné decko.Nechranime sa-nemyslela som to tak že vôbec sa nechranime,chránime sa kondómom ale nemôžem povedať že stále to tak bolo. Práve preto som to napisala takto.
Jedine test Ti odpovie
@lenka03101 môžeš aj nemusíš byť tehotná .podľa všetkého bude isto niekde problém .mňa napr bolel sex hlavne keď som bola počas plodných dní a hlavne ak som mala na pravej strane . Skús zopakovať test hlavne z raného moču ak nič zajdi k dr
@ayanamirei prečo by sa mala zavesiť matke na krk a aby ju živila ? Však to je ich osobná vec či sa chránia a či nie .sňať vedia čo robia .a sňať štepovali rodičia jedného aj druhého ako sa chrániť .aj keď žiadna ochrana není 100%
@mariska1989 každopádne aj keby sa to stalo u nás to berie každý s chladnou hlavou je stále možnosť že sa niečo take stane keď dvaja žijú normálnym sexuálnym životom stále tam je riziko,ako si povedala. Urobím si ešte jeden z ranného moču a objednam sa k doktorke no uvidíme.Vsmila som si že má počas celého dňa pobolieva tak ako z menzesu a keď ležím nemôžem ležať na bruchu lebo citim sa tak zvláštne neviem.
@lenka03101 skús ten test a uvidíš ak nič objednaj sa .môže to byť len drobnosť ale môže to byť niečo viac ..
@ayanamirei a čo ako má 18 .čo ak má 3 ročný odbor tým pádom je vyštudovaná .predca na to má chlapa až sa postará ak by aj bola .ešte že na potrat ju neposielaš. Sú aj mladšie mamičky aj 15 či 16 rokov . Áno je mladá môže si užívať .práca .nejaké to zázemie ale ak je, tak to musí vziať tak ako je, nebola by prvá ani posledná
@ayanamirei prosím vás môžete sa nevyjadrovať k tejto téme ? Nie nežijem v osade,žije v normálne rodine kde nič nechýba a mame super vzťahy tak prosím vás
@ayanamirei prosím ta prestaň sa do nej navazať prečo by mala žiť v osade, niekto aj plánuje bábätko v 18 popritom si dorobí aj vysokú školu... (Osobná skúsenosť)... Ty si kedy mala prvé dieťa 40tke??... A keď sa stane tak co ma ísť na potrat??všetko sa dá keď sa chce zvládnuť aj s dieťaťom ... Hrozne s niektorými ľuďmi 🤦♀️🤦♀️
Nechcela som tu riešiť to či to je vhodne mat v takom veku dieta alebo nie to vás nemusí zaujímať. Pisala som tu o ten môj problém a myslela som že nejaká rozumná duša mi bude schopna dať nejaké vysvetlenie,ale nevadí ďakujem pôjdem ku gynekológovi a uvidi sa🙂
@lenka03101 môžeš byť tehotna máš zjavne príznaky tehu... Ak máš kratšiu a slabšiu menstruaciu ako inokedy je to pravdepodobne... Sprav si aj digitálny clearblue test... No ak je negatívny tak šup na gyndu... A nepočúvaj tu tie zakomplexovane mozgy ☺️
@viikkki ďakujem!
@ayanamirei to je život .niekto otehotnie v 14 ,15 . Je dospelá takže asi tak ...ale pýta sa tu na úplne inú otázku ..netreba hneď odsudzovať . radšej možno teraz ako za 10 rokov a nebude sa jej dariť a pôjde na umelé oplodnenie ..v živote nám he niečo súdené a všetko ide tak ako má ísť
@ayanamirei ja sa tu s tebou hádať nebudem 🙏... Nie ja! Ale moja sestra so všetkým jej pomáhal priateľ rodičov neotravovala s ničím... Áno spravila si aj VŠ popri ktorej si z domu zarábala, vychovávala dieťa, teraz pracuje a čaká druhé dieťa... A neviem kto je tu trafený keď ma niekto možnosti aj v 18tich preco by nemohol mať dieťa?? 😕"jednoduchá osoba" nemám slov 😂
@viikkki Nechajme to radšej tak, človek keď je o niečom presvedčený ťažko ho presvedčiť o opaku, všetko sa dá keď je na to vhodná opora aj keď si mladý a neskúsený🙂
@lenka03101 presne tak
@lenka03101
Mozes mat krvacanie, aj ked si tehotna, ale nie je to original menstruacia. Je ale mozne aj to, ze mas iny gynekologicky problem, urob si este raz test a ak aj ten vyjde negativne a chces si byt ista, zbehni sa lekarom a povedz mu, ze mas dlhodobe bolesti v podbruchu, nech ta vysetri
V 18 je to v pohode podľa mňa. Dievčatá to zvládajú aj v 16 mám dve kamošky čo majú 18 a majú dieťa. O dieťa sa starajú veľmi dobre a zvládajú hoc tá jedna žije s rodičmi a pomáhajú jej s tým dieťaťom hoc priateľa nemá. Je to jej vec ako sa k tomu postaví.
@lenka03101 Pre rozumne vysvetlenie musíš s takou vecou vždy navštíviť lekára. Myslím že dosť logická vec... My nemáme odkiaľ vedieť či zistiť tvoju diagnózu.... Však ju ani ty sama nevieš a ostatne baby ti majú cez mk určiť diagnózu a ešte hádam aj nordinovat lieky nie. Mám zdravotný problém tak smer Dr...
@3petka vo štvrtok idem,tak sa uvidí:/
Ahoj, vyzera to na tehu.. a menštruáciu takúto slabú kludne mozes mat. Mávala si taku vzdy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skus urobiť ešte jeden test, možné je všetko.