Ide o tehotenstvo?

tereza03337
6. jan 2025

Dobrý deň , včera večer som pocítila v prsiach že ma strašne začali jak keby páliť alebo horieť a mám ich take citlive a pociťujem dneška že ma to začína viac bolieť
Môže ísť o tehotenstvo ? Prosím vás kto ma s týmto skúsenosť nech mi dá vedieť budem rada ďakujem

petamich
6. jan 2025

Sprav si test 🤷‍♀️

nynia
6. jan 2025

Môže ísť o tehotenstvo ale nemusí, môže to byť napr. aj zápal. To musíš vedieť ty, či si mala styk počas plodných dní my tu nie sme tehotenský test na diaľku ani nemáme vešteckú guľu takže urob si test alebo sa objednaj ku gynekológovi.

tereza03337
autor
6. jan 2025

@petamich mám iba 7dni od nechráneného sexu takze neviem či by to nebola zbytočne

tereza03337
autor
6. jan 2025

Ja len chcem vedieť či ste mali s tým niektorá skúsenosť nič viac som nechcela ďakujem

stellarstar
6. jan 2025

@tereza03337 tt to nebude a nie 7 d od styku

anjelicek26
6. jan 2025

Tak keď máš len 7 dni od sexu tak ta nemajú prsia s čoho páliť.. o týždeň môžeš hľadať nejaké príznaky...

tereza03337
autor
6. jan 2025

Lenže minulý mesiac sme isli na plno tiež cez plodne dny , ale potom mi prišla mrcha , ale bola taka divná bola taká prvý deň červená a potom to bolo take do ružová s hlinenom

stellarstar
6. jan 2025

@tereza03337 a čo s tým?

kitycat
6. jan 2025

Prosim ta, sexij s ochranou kym nebudes mat vsetkych pat pohromade

tereza03337
autor
6. jan 2025

@stellarstar nič keď takto odpovedáte , došla som sem pre radu a nie aby ste ma tu odfajkali

tereza03337
autor
6. jan 2025

@kitycat toto vôbec neni od vás pekne ako ste sa zachovali

stellarstar
6. jan 2025

@tereza03337 ja som sa normálne a milo pýtala čo s tým má tvoja posledná ms ? Keďže tvoja posledná ms s tým nič nema spoločné, a 7 d od styku nemôžeš mať žiadne tehu príznaky keďže v den styku nemusi dôjsť k oplodneniu. Treba si základné veci naštudovať
A ver mi že @kitycat ma pravdu. Treba si fakt tie základné veci naštudovať lebo vidno ze nemáš šajnu

tereza03337
autor
6. jan 2025

@stellarstar vy môžte trochu ľudskejšie sa nabudúce aj zachovať

stellarstar
6. jan 2025

@tereza03337 som ľudská ale aj ty by si mala trochu porozmýšľať

mmoonna
6. jan 2025

@tereza03337 ak si minulý mesiac mala menzes divný a slabý,tak si urob test

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre