Ahojte, s manželom sa snažíme už dlhšiu dobu o bábätko. Potrebujem poradiť a možno aj iné oči uvidia niečo iné ako ja. Testujem sa vždy ráno a posledné 3 testy mi vyšli pozitívne (slabá čiarka).. dnes žiaľ test vyšiel negatívne. Mám 4 dni pred očakávanou MS a určite sa budem testovať aj naďalej, ale nedá mi to sa nespýtať či s týmto mala niektorá skúsenosť a ako to dopadlo. Ďakujem za odpovede 🙂 Prikladám aj fotky - prvá foto je pozitívny a druhá je dnešný - negatívny
Zbytočne vyhodené peniaze, otestuj až v čase ms alebo ideálne keď bude meškať. Rozumiem, že sa nevieš dočkať ale takto si len škodíš.
Počkaj, kým bude (a či bude) meškať menzes. Toto je zbytočne skoro testovať. Tak ako píšu aj vyššie, časté je biochemické tehotenstvo, a potom si len vo väčšom strese, keď nakoniec sa dostaví krvácanie
Máte pravdu, je to zbytočné, ale aj tak mi nedalo skúsiť to a keď som videla tie pozitívne tak som bola veľmi rada.. určite budem čakať a skúsim neskôr zase
Pepino test? Ak Ano ukazujú falošnú pozitivitu , mam vlastnú skusenost
Veľa testov ti spraví niečo takéto v dnešnej dobe aj keď sa o tehotenstvo nejedná. 4 dní pred ms zbytočne polemizovať. Počkaj do termínu ms ideálne keď bude meškať aspoň zo dva dni a uvidíš ak si tehu nebudeš potrebovať reakciu okolia ci je výsledok pozitívny alebo negatívny lebo to bude jasné... Držím palce
Zbytočné testovanie. Testuje sa keď mešká menzes. Ale to asi vieš....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.