Ide o tehotenstvo?

domcaa695
3. apr 2022

Ahojte baby, chcela by som sa s Vami poradiť..
Momentálne som pár dní pred menzesom, nechránený styk sme mali 19.3. čo som už mala plodné dni podľa appky ale teda asi 4-5 dni pred ovulkou, no už od 23.3. mám taky pocit nafúknutia dokonca 1 deň som mala hnedý výtok, bolesti v podbrušku najprv neboli nejak extra silné no posledné dni má doslova bolia vaječníky, nedá sa mi spať a mám strašnú chuť do jedla, teraz biely kremovy výtok ale bez svrbenia a bez zápachu, no keď už pár dni trvali tie príznaky skúsila som krvný test tehotenský a vyšli mi tam dve čiarky teda jedna slabšia, odvtedy som robila ešte test ale z moču zatiaľ bol negatívny alebo teda niečo tam vidno ale veľmi veľmi slabulinko, tak som sa chcela spýtať či ste niektorá mali podobný problém a boli ste teda aj tehotná alebo nie a mám hľadať príčinu niekde inde? Pridávam aj foto krvného testu..ďakujem 🙂

zina234
3. apr 2022

@domcaa695 ta druhá čiarka tam je dosť zreteľná, je to jasné tehotenstvo za mňa

domcaa695
autor
3. apr 2022

@zina234 Jaj bodaj by si mala pravdu, dúfam v to aj ja ale močové zatiaľ úplne nič alebo slabulinké ale možno je len skoro ešte.. tak musím asi len vydržať či príde mrcha alebo nie 🙂

zina234
3. apr 2022

@domcaa695 ja som mala močové dlllhu dobu úplne slabucke, ale už to ze tam niečo vidno je rozhodujúce, nezáleží na sile čiarky 🙂 držím palce

nedielka
3. apr 2022

Tehotna👌

sunny_g
3. apr 2022

Ja som mala močové dlho predlho teraz pri treťom tehu slabúčko viditeľné a až neskôr vybehla silná čiarka 🙂
Držím palce

leuska1991
3. apr 2022

@domcaa695 gratulujem,vytuzene?😍

alina765
3. apr 2022

@domcaa695
Ja som mala tiež 20.3 ovu dneska mala prísť ms neprišla.
Aj mňa bolia vaječníky, včera aj hrozne kríze, mám výtok tiež biely.
Ti si tehotná gratulujem ❤️

domcaa695
autor
3. apr 2022

@sunny_g tak dúfam to bude aj náš prípad už som z toho taká mimo, že neviem čomu veriť keď raz mi ukázalo takto a potom močové buď nič alebo úplne slabučkého ducha tak jeden deň som prešťastná a ďaľší mám strach, že to tak není a že si to len namýšlam tak hádam to nebude ten prípad a ms v piatok nedôjde 🙏🏻
@leuska1991 áno áno, jedno už máme 3 ročné a teraz sa nám podarilo konečne kúpiť aj dom tak už by sme chceli kompletizovať a veľmi túžime po dievčatku k nášmu drobcovi tak snáď to vyjde ☺️
@alina765 dúfam teda, že nám to obom vyjde, daj mi vedieť teda ako pokračuješ a či dôjde ale držím palčeky aby nedošla 🙏🏻🥰

sunny_g
3. apr 2022

@domcaa695 aj ja som najprv takto fungovala, ale práve týmto spôsobom som kedysi stresom o bábo prišla. Skús presmerovať pozornosť do iných vecí a nechaj to plynúť 💖🙏😊

lenka7234
4. apr 2022

@zina234 ahoj. Ja by som mala len jednu otázku. Dneska som si robila test a vyšiel mi takto. Sama neviem uveriť či sú tam dve alebo len jedna palička. Veľmi dlho sa snažíme s partnerom o babatko.

zina234
4. apr 2022

@lenka7234 určite je ten test pozitívny

lenka7234
4. apr 2022

@zina234 ďakujem ti krásne!♥️

zina234
4. apr 2022

@lenka7234 gratulujem a držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️

alina765
4. apr 2022

Gratulujeme krásne čiarky 💓

lenka7234
4. apr 2022

@zina234 ďakujem ♥️

lenka7234
4. apr 2022

@alina765 ďakujem ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre