Dobry den, pred cca. Mesiacom aj par dni plus minus som mala nechraneny sex. Partner vravel ze to domna nedal. Tento mesiac som ale rste stale nedostala menstruaciu a aj minuly som mala slabsiu ako mavam .. Bolesti v podbrusku mam aj bolesti ako ked ma prist mrcha ale nic😔 cca.na zaciatku tohto mesiaca som mala aj problemy so zaludkom a tiez bolesti v podbrusku a na pravej strane pichanie. Je mozne ze moze ist o prechladnutie a nie tehotenstvo ?? Test som si este nerobila. Meska mi zatial iba dva dni.
Odkial to mame my vediet?kup si test a uvidis....sexovat ano ale niest nasledky to uz nie..
@lenulka_lenka nikto z nas ti nepovie ci si alebo nie si tehotna..naco su ti nazory inych zien??? Test ti povie viac ako zbytocna tema.
Partner vravel,ze to do mna nedal.Matko zem🙏
@ivanka12311 ja som nikde nenapisala ze zato nebudem niest nasledky .. tak tam nevkladajte vase nazory dik ✌️
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test u rob.ja som mala menštruáciu prve tri mesiace takú slabú a bola som tehu