Ahojte😊
, chcem sa opýtať, mala niektorá z Vás nejaké príznanky už na piaty, resp. šiesty deň po styku? Na 13 deň cyklu sme mali s priateľom nechránený styk (prerušovaný). Dnes je 6 dní po tom, teda 18. deň cyklu a pociťujem bolesti v bruchu, bolesť pŕs a časté nutkanie na WC. Neviem, či ide o skoré PMS (10 dní do mens.) alebo môže ísť o uhniezďovanie.
Na test je veľmi priskoro.
Ďakujem za skúsenosti.🙂
@barbora112678 tak ako píše komentár vyššie. Môže aj nemusí to byť tehotenstvo. Ja som cítila uhniezďovanie týždeň po styku. Ale stále to nič neznamená. Skôr to bude ovulácia. Ale nedá sa nikdy nič vylúčiť. Každá žena je iná a každé tehotenstvo alebo cyklus sa prejavuje inak.
@kkovacovak a aké prejavy po tom týždni si mala ?
@barbora112678 pichanie, bolesti brucha ako pri ms ale trošku iné. Začala aj bolesť pŕs. Potom som mala také divné príznaky ktoré odvtedy trvali asi mesiac...pulzovalo mi oko a mala som kŕče v nohách ale toto je asi veľmi individuálne.
@barbora112678 Ahoj ja som mala to iste akurat ze asi tyzden po oplodneny to zacalo v podbrušku silne krce napnutie prsia ani nehovorim boleli na tak som zasla k doktrke bolo to zaciatok tehotenstva a mne dokonca aj z prsnikov tieklo asi v 6 tyzdny som nakoniec potratila
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbora112678 rovnake priznaky ma aj PMS,a j tehu, cize ti to nikto nepovie, po ovulke nastava zemna ormonov a to ci uz v tehu,a lebo vdaka prichadzajucej ms. cize moze nastupit kludne aj PMS, ale nakoniec z toho bude tehu.
no na priznaky tehu je este pomerne skoro, aj keby si tehu bola, tak vajicko este nie ej uhniezdene v maternici, cize este sa moc netvori HCG hormon