Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám 5 dni pred menštruáciou, posledný styk s priateľom sme mali 11 septembra, deň pred začínajúcimi plodnymi dňami ( aspoň podľa aplikácie). Dnes som som si po vykonaní malej potreby vsimla ruzovkasty krvavý neviem či to nazvat vytok. Ešte nikdy sa mi takéto niečo nestalo. Samozrejme som hneď začala googlit a aspoň podľa “doktora” Google mi to príde ako implementačne špinenie. Je podľa Vás možné že by som bola tehotná? Popravde som sa dosť zlakla. Ďakujem veľmi pekne všetkým za radu/ odpovede.
@vler pardon, v tom strese som to zabudla spomenúť . ochranu nepoužívame žiadnu, snažili sme sa o dieťatko
@kajus612323 no bud sa podarilo alebo ti zacinaju kramy
Ziadna velka veda v tom nie je
@zanzilady ahoj, prosím hlavne netestuj pepino testami, tieto "novšie" falošne duchuju. určite skus inu znacku 🙂 založili sme si aj skupinu pepino testy falošne duchuju, kde sa s babami delíme o skusenosti
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/
Ovulácie podľa App neni smerodajná. 5 dní pred ms už je dávno po uhniezdení k tomu dochádza 5 dní po ovu
@banderaska29 ďakujem kuknem. Vždy som robila pepino a nikdy som nemala žiadneho ducha tak som zaskočená, pôjdem kúpiť iný a zajtra spravím
@kajus612323 ahoj, na odpoved na tvoju otazku si musis pockat, najlepsie do dna ocakavanej ms. nepises nic o svojich cykloch, ci su pravidelne, ci ovulacia prebieha a ci termin ovulacie koresponduje s aplikaciou. ak doslo k oplodneniu, pockaj a urob si test.
@zanzilady ano, to sme viacere ostali takto na ocot s pepino, je to už len jedno velke sklamanie, ukazuje pozitivitu aj ked si tehotná ale bohužial, aj ked niesi :(
@banderaska29 dám info čo mi vyjde zajtra / pozajtra s iným testom. A všetky pepino sú zle ? Aj toe plastové čo je iba 1 v balení ? Alebo len tieto ?
@banderaska29 @ivkav5 dievčatá pred chvíľkou robené
@zanzilady jeeeeeeeeej to je uzasne.. gratulujem moc moc
@ivkav5 haha tak si dáme o 4 mesiace vedieť, čo nám toho vzniklo 😍teším saaaaa. Aaaa je niečo na čo si dávať extra pozor ? Dvíhanie ťažkého, plesnivé syry, a ešte niečo ? 😅a už si volala Dr ? Objednať sa ? Neviem či mám už teraz alebo teda čakať do Ms a potom až.
@banderaska29 dakujeeeeem 😍teším sa veľmi, od apríla sme skúšali, povedala som si že ak tento mesiac nič, idem k Dr či je všetko ok. A tento mesiac som to naozaj čakala najmenej, mali sme teambuilding tak sme boli na raftingu ste- cela odviazaná som bola (našťastie nepijem ), tak asi aj preto že som sa nezamyslala to vyšlo 🥰
@zanzilady noo ja už som od minulého týždňa pochodila x vyšetrení, ale ja zajtra začínam druhý mesiac 🤭🙏 ani neviem, kedy sa to stalo🙏 už mám za sebou 3x sono a dnes aj prvé tehu odbery 🙂
Určite sa objednaj k dr., ale až po očakávanej MS 🙏 skôr ťa nevezme a ani to nemá zmysel, pretože nič neuvidí a ty budeš zbytočne sklamaná a vystrašená…najskôr to má podľa mňa význam v 5-6tt, aj keď verím, že to je pre teba dlhé čakanie 🙏😅
Dr. ti následne povie všetky obmedzenia, za mňa najväčšie je nemať pohlavný styk (ja kvôli špineniu, ale moja dr. povedala, že ona odporúča každej tehotnej v 1. trimestri vynechať sex pretože zbytočne sa môže niečo skomplikovať, čo tu teda čítam dosť často)..inaak len tie syry😅 pozor na nejaké bylinky, kt. sa v tehu nesmú…no a trocha sa šetriť určite 🙂 prvý trimester je hop alebo trop…držím palcee🙏🥰
@ivkav5 no veď toto že to fskt dlhé čakanie a ja som extra nedockavy človek tak neviem ako to idem zvládnuť :D aaaaaa ten sex no, je to pokušenie, ale zas potom asi bude chutiť lepšie 😅noo tak Dr zavolám až budúci týždeň. Budem na seba dávať pozor 🥰ďakujem za info, ak by si si ešte spomenula na niečo daj vedieť 🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kajus612323 chyba podstatna informacia ci a aku ochranu pouzivate