Ide o možné tehotenstvo?

27. sep 2021

Ahojte, s manželom sme mali nechránený styk vo štvrtok. Od vtedy cítim tlaky v podbrušku. Je to možné alebo je to len zhoda náhod - žeby nafúknutie a čreva pracujú? Ak spravím dnes test, môže už ukázať tehotenstvo alebo je to ešte skoro? Co myslite? Dieťatku sa nebránime. Ďakujem

domka222
27. sep 2021

Už včera bolo neskoro na test 🤦‍♀️

vahcaac
27. sep 2021

Podľa mňa náhoda. Ale všetko je možné. Test si sprav 9 dní po styku

anjelicek26
27. sep 2021

Pfuu biologia, biologia!!! Podcenovany material. Ale k teme - vajicko sa uhniezduje na 6-10.den po oplodneni...takze aj keby mas v ten den ovulaciu - tak "istotu" mas 12 dni po tom s desiatkovym testom... kedze spermie ale preziju 3 dni s prehladom - tak "istotu" mas az o 15 dni, kezde si na to vajicko "pockaju"...

vahcaac
27. sep 2021

@anjelicek26 ďakujem, budem múdrejšia.

anjelicek26
27. sep 2021

@vahcaac su zienky, ktorym sa vajicko uhniezdi uz na 6.den, tie uz na 8-9.den potom mozu na desiatkovom teste hladat ciarky... ale nie je to bezne, je to len 5% tehotenstiev. Najcastejsie je uhniezdenie na 9.den a potom hcg stupa - 2/4/8/16 +/- nie sme stroje, ale niekde na treti den vies na desiatkovom teste dobre najst ciarky... a oni asi tehotny byt nechcu, tak tych 15 dni je uplna istota, ze sa nic nestalo...

vahcaac
27. sep 2021

@anjelicek26 ja som to hlúpo no. Ja som mala na 8 deň, ale rozumiem, že každé telo je iné. Podľa seba som. Ale bol to môj prvý test a prvé tehotenstvo, tak nemám také skúsenosti.

anjelicek26
27. sep 2021

@vahcaac ved toto, kazda sme ina, aj ovulacia sa vie supnut den dopredu a mas to, ved kto uz ma doma ultrazvuk. Hlavny je ten vysledok podla zelania ;)

autor
27. sep 2021

@domka222 hahahá

autor
27. sep 2021

@vahcaac ďakujem, najnormalnejsi komentár bez posmeskov

autor
27. sep 2021

@anjelicek26 sorry že nie som pani dokonala

domka222
27. sep 2021

No veru hahahá

autor
27. sep 2021

@domka222 nerozumiem, prečo vám toto robí dobre, keď môžete na niekoho útočiť bezdôvodne ☹ pokiaľ sa k téme neviete normálne vyjadriť, kaslite na to, rolujte ďalej a venujte sa niečomu inému napr. rodine. Ja som sa slušne len opýtala, či s tým má niekto skúsenosť. Nič iné...

domka222
27. sep 2021

Pre boha. Si dospelá žena? Si. Máš základy biológie, zdravovedy? Predpokladám, že máš. A ty sa pýtaš, či si môžeš robiť test pomaly hneď po sexe? Všade sa dočítaš, že prvý jasný príznak je vynechanie ms. Tých približne 14 dní od ovulácie do ms teda na niečo slúži. A rozhodne nie nato, aby si sa testovala, ale aby sa stihlo vajce oplodniť, dôjsť tam kde treba, uhniezdiť, deliť a začal sa tvoriť hormón.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. sep 2021

@bambulienka25 hm spravila som jednu chybu, nenapísala som ktorý štvrtok... Nie minulý ale ešte predtým... Takže už to bude pomaly 2 týždne... Hm... Ale hneď útočiť to je také slovenské.... Aj lutujmem, že som založila diskusiu... Majte sa pekne

autor
27. sep 2021

@domka222 nie, nie hneď po sexe... Az teraz vidím, že som tam nenapísala ktorý štvrtok... Nie minulý, ale ešte predtým. Takže to už budú 2 týždne...

simona139469
27. sep 2021

Keď sú to už dva týždne tak skús test no keď tam ešte nebude nič vidieť tak nebuď sklamaná, lebo no veď vieš. Testuje sa až keď mešká MS ale ak chceš tak skús spraviť test. A kedy máš mat vlastne MS?
A ženy tu neakceptujú chyby a omyly. Po novom sem totiž môžu písať iba skúsene matky poprípade stroje… aby netrebalo riešiť pre niekoho stupidne témy. Nechcem sa nikoho dotknúť no za otázku človek dokáže schytat facku cez telefón 🙂

autor
27. sep 2021

@simona139469 ďakujem za normálny komentár, ja som si to totiž neuvedomila, že som nenapísala konkrétne ktorý štvrtok a zrejme si mysleli, že minulý. Co úplne chápem, ale zas takto útočiť mi príde divné, hlavne od matiek. Predsa sme na fóre, kde sa môžeme pýtať a dat si navzájom rady a skúsenosti 🙂

skrekinko
27. sep 2021

Šťastnú cestu do lekárne po test.Budem držať palce ❤️

simona139469
27. sep 2021

Povodne som aj ja pochopila že minuly…
A kedy máš mat MS?

autor
27. sep 2021

@simona139469 cca 3-4teho. Za chvíľku 🙂

autor
27. sep 2021

@skrekinko ďakujem 💝

roztlieskavacka
27. sep 2021

Ako sorry ale napíšeš ze štvrtok si mala styk a otázku ci si tehotná a potom sa este čuduješ že sa rozčulujeme....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. sep 2021

@roztlieskavacka zrejme si viac nečítala

simona139469
27. sep 2021

Tak skús ten test, budem držať palce. Ak nič z toho nevyjde tak potom až keď bude meškať skús ešte raz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre