Ahojte, písala som už viackrát pretože mi meškal mrnzes. Dnes to je 8. deň a asi je to konečne tu. Je to zatial niečo ako výtok ružovej farby. Veľa báb tu písalo že to môže byť uhniezdenie vajíčka. Posledný sex sme mali s priateľom 20.12. Myslíte si, že je to menštruacia alebo to moze byt este stále to uhniezdovanie? Dakujem za odpovede
Pre Kristove rany, dúfam že tehotná nie si a ani tak skoro nebudeš, lebo ty fakt nemáš ešte rozum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@petamich dobre si pamatas. Dakujem. Len som si to chcela overiť. Takže test si robiť nemusím ze?
@lllliiivvv podla mna nemusis ;) pockaj zajtra sa isto rozbehne klasicky menzes
@janai1 lebo ty máš keď to komentuješ stále. Nechápem takých ľudí ako si ty. Keď viem pomôcť a vidím že sa niekto bojí tak pomôžem. Aspoň teda ja ro tak robím. V opačnom prípade nekomentujem. Len ukazuješ aký si človek a dávaju si pozor aby sa ti to nevrátilo ksď budeš potrebovať poradiť ty
@lllliiivvv ja ale nechápem o čo ti ide 🤦♀️ už v 2 témach ti ženy radili aby si si spravila test 🤦♀️ tak aký je problém prosím ťa? Nemáš 3€ na test? Ale radšej budeš zakladať každé 2 dni novú tému.... Čo tu máme vešteckú guľu?
A čo sa mi má prosím ťa vrátiť? Zdravý rozum??? Však najprv využijem rady z prvej témy... Ale čo čakať od 17 ročného decka, že?
@janai1 mam 17 ale tuším viac rozumu a nechám to tak. Len tak pre info test mám kúpený len som ešte čakala a vidíš teraz si ho mozem odložit do buducna. Tak sa maj👋
@lllliiivvv 😂😂😂😂 Ako myslíš.... O 2 dni čakám tému od teba 😂😂😂😂😂😂
@lllliiivvv ak máš test, tak si ho sprav...8 deň meškania je dosť veľa na to, aby ukázal správny výsledok.... Ja som mala pozitívny test už pár dní pred očakávanou menštruáciou... Ja by som sa tak netrapila myšlienkami na prípadné asi nechcené tehotenstvo... Inak ružový výtok je aj pri uhniezňovaní, ale niekedy tak začne aj menštruácia...test ti iste odpovie 🙂
@gabika4 ďakujem za odpoveď😊
@petamich aha, to som nevedela... Ja som mala 19 keď som začala pohlavne žiť, a teda priznám sa, že na začiatku som nejako neverila žiadnej ochrane, čakala som na každú menštruáciu 😃... Teraz sa na tom rehocem... Inak 12 rokov používania kondómov a žiaden nechcel zlyhať 🤣... Inak 8 dní meškania sa mi vidí veľa, skôr by som sa bála nejakého zdravotného problému, v lepšom prípade prechladnutia....
@gabika4 o ano pamatam si to, tiez som kazdy mesiac trpla ;) mala som tusim 19, ked mi par dni meskali a kamosi dali zaruceny tip cervene vino, prisla som domov jak delo, som myslela, ze ma mama vystahuje 😂😂😂 ale stres opadol a na druhy den tadaaa a s terajsim partnerom sme len kondom pouzivali (mala som trombozu tak antikoncepciu nemozem) a nikdy sa nic nestalo, nezlyhalo, neprasklo asi to meskanie vzdy bolo priamo umerne stresu a obavam a tie boli ine v 20 ako v 30 🤷♀️
@gabika4 tiež nejak nechcem veriť😂😂 a nad tým problémom som rozmýšľala tiež. Chcela by som ist ku gynekológovi v najbližšej dobe
@petamich tebe by som sa chcela veľmi pekne poďakovať. Si úžasný človek. Vždy si mi poradila 🥰🥰
@petamich červené víno som tiež raz skúšala 🤣 našťastie len polku pohára i tak mi bolo z neho zle, nezvyknem piť ani príležitostne... No stres vie krásne posunúť menštruáciu... Mne zvyklo meškať max 5 dní, keď som bola mladšia, ale pravidelne mi to tak lietalo 1-5 dní, neskôr max 2 dni, nikdy som menštruáciu nedostala skôr... Ale keď je cyklus každý mesiac približne rovnaký, 8 dní meškania je veľa... Možno len prechladnutie...
@gabika4 mozno kombinacia meskanie, prechladnutie, stres a ked aj nie teraz ale myslim, ze ked bude mat autorka 18 bude najvyssi cas ist k lekarovi nech vsetko skontroluje, odporuca sa beztak, ked clovek zacne aktivne "zit" 🙂 ja si ani veru nespominam, kedy sa mi to pekne ustalilo a v zasade nikdy nemeskalo, predsa len uz je to veeeeeeelmi davno, aby som si to pamatala
Môžem sa zapojiť do diskusií, mám ten istý problém, že pohlavný styk som mala 18.nechraneny a meškal mi menzes 7 dni a dnes také ružovo-hnede spinenie, vždy sa mi menzes rozbieha krvou, ale na uhniezdovanie je tiež asi neskoro. Viete poradiť?
@petamich no ja som prvýkrát šla ku gynekológovi asi v tom roku, ako som začala pohlavne žiť, ale nie na kontrolu, ale kvôli silným bolestiam v podbruší a krížoch...nakoniec podľa gynekológa patrím k tým "šťastným" ženám, ktoré prežívajú ovuláciu bolestivo, niekedy horšie ako menštruáciu 😢 ale má to aj výhody, dcérku sme si spraivili na prvý šup 😀
@monika12486 nemusí byť neskoro...ružový, ružovo-hnedý výtok môže byť aj včase budúcej menštruácie aj neskôr...tým by som sa neriadila...určite spraviť test...7 dní meškania, to už prešlo dosť času na test.....inak ja som v "mladom" veku mala namiesto menštruácie dohneda výtok niekoľko dní a potom pár dní menštruáciu, ale to som bola plávať v prírodnom jazierku, tak som si asi niečo spravila, keďže som sa cítila nejako zvláštne, nakoniec to nič nebolo, ďalší mesiac prišla menštruácia v poriadku...ale to som žiadny nechránený sex nemala...pri nechránenom sexe je jediná odpoveď, urobiť si test...
@gabika4 áno, viem, zajtra sa pokúsim urobiť ak mi príde, objednavala som z lekárni, nemám doma a vlastne dnes mi mal končiť menzes. No som zvedavá lebo som z toho dosť zmätená.
@janai1 pozri, už by si ma fakt mohla prestať riešiť. Pokiaľ viem, sme slobodní ľudia a pýtať sa nie je zakázané. Keď ti to vadí tak to preskoč a neodpisuj. Čudujem sa, že si dáš tú námahu, písať tu také slohy... Myslím si, že to konečne môžme uzavrieť. Fakt sa nechcem s tebou hádať lebo to pravdepodobne aj tak nepochopíš, ale zaijímalo by ma, koľko máš rokov ty keď o mne hovoríš ako o 17 ročnom decku.
@lllliiivvv prosím ťa, nereaguj na spravy ktoré nie sú určené tebe 😊 slečna reagovala na moju spravu a ja som jej odpísala PRAVDU
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lllliiivvv ak si spravne spominam pisala si, ze ste mali chraneny sex s "finishom" mimo teba, takze nie, podla mojho nazoru nejde o uhniezdovanie ale o menstruaciu