Ahojte mešká mi ms 2 týždne , no mám PCO. Robila som si test z ranného moču, a vyšlo mi toto. Myslíte, že je to chybný test? Dosť pomaly išla tá farba a príde mi tenká kontrolná čiarka. Značka je baby top test
Chybny test, vyzera ako malo ocikany. Lepsie su tie pruzkove co sa namocia ako tieto do prudu mocu alebo aj tieto namocit do misky, lepsie vidis ked cika prechadza testom
A pred cca 10 min... @zdencaaaa.. Práveže bol dosť dodržala som aj 10sekundovy interval
neviem, ale ja tam vidim druhu ciarku ....
Ta kontrolna je strasne slaba, ten test by som povazovala za chybny kus a urobila dalsi
Podľa mňa celý test je chybný, kontrolná je veľmi slabá, a ta práve ma nabehnúť hneď a výrazná, s tými testami mam skúsenosti, kontrolná bola vždy hneď a jasne ružová.
@paulisko ak ti aj pichne vyvolavacku, tehotenstvu to neuskodi.
@paulisko Ahoj ako To nakoniec dopadlo ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@paulisko to bude chybny test. Uz len kvoli tej kontrolnej, by som sa na neho nespoliehala. Plus to "ruzove naviac" je moc blizko kontrolnej. Druha ciarka ma byt dalej.