Ide o chybný test?

paulisko
16. sep 2020

Ahojte mešká mi ms 2 týždne , no mám PCO. Robila som si test z ranného moču, a vyšlo mi toto. Myslíte, že je to chybný test? Dosť pomaly išla tá farba a príde mi tenká kontrolná čiarka. Značka je baby top test

veronikaszabova
16. sep 2020

@paulisko to bude chybny test. Uz len kvoli tej kontrolnej, by som sa na neho nespoliehala. Plus to "ruzove naviac" je moc blizko kontrolnej. Druha ciarka ma byt dalej.

zdencaaaa
16. sep 2020

Chybny test, vyzera ako malo ocikany. Lepsie su tie pruzkove co sa namocia ako tieto do prudu mocu alebo aj tieto namocit do misky, lepsie vidis ked cika prechadza testom

paulisko
autor
16. sep 2020

Ďakujem za odpovede... Teraz som to bola kuk je to asi pol hodina/ hodina od robenia testu a ta čiarka zbledla

paulisko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bert22
16. sep 2020

@paulisko test vyzera, ze je negativny ale ak ti uz tak dlho meska, tak behni k doktorovi a uvidis, co ti povie.

paulisko
autor
16. sep 2020

A pred cca 10 min... @zdencaaaa.. Práveže bol dosť dodržala som aj 10sekundovy interval

bubuku
16. sep 2020

neviem, ale ja tam vidim druhu ciarku ....

tamvtme
16. sep 2020

Ta kontrolna je strasne slaba, ten test by som povazovala za chybny kus a urobila dalsi

jaskolka
16. sep 2020

Podľa mňa celý test je chybný, kontrolná je veľmi slabá, a ta práve ma nabehnúť hneď a výrazná, s tými testami mam skúsenosti, kontrolná bola vždy hneď a jasne ružová.

paulisko
autor
16. sep 2020

@bubuku akože áno ta druhá tam je a na živo výraznejšia lenže nabehla prvá a tá kontrolná to sa mi nezdá ešte sa mi to nestalo... Ďakujem baby za odpoveď pre istotu teda spravím ďalší lebo moja gynekologicka mi kázala pred vyvolavackou si urobit

veronikaszabova
16. sep 2020

@paulisko ak ti aj pichne vyvolavacku, tehotenstvu to neuskodi.

veronicka2194
23. okt 2020

@paulisko Ahoj ako To nakoniec dopadlo ?

lilina3
26. sep 2021

Risuje sa ci? Vidite?? 4 dni do ms nazivo viac trisku vidno

lilina3
26. sep 2021

@paulisko vidiimmm ju taam 🙂))

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre