Ahojte maminy. Chcela by som sa opytat. S manzelom sa snazime o babatko ...k dnesnemu dnu mi meska MS 7 dni . Moj gynekolog ma dovolenku tak som si urobila test a vysiel takto: chcela by som sa opytat ci len ja tam vidim tie dve ciarky a moze kst o ducha alebi nie ?
Dakujem velmi pekne
@nikol1212 trosicka vidno.. skus opakovat test za par dni ci zosilnie
@lucka12399 dakujem urcite spravim len predsa je to nase mozno prve tak som sa chcela opytat 🙂 ci tl tam vidim len ja lebo si domyslam nieco podvedome
Urcite je pozitivny.Kazda snazilka pozna rychlo duchov.O dva dni skus znova a uvidis jasnu ciarku.
@nikol1212 je to este velmi slabucke, tak skus o dva dni testovat.
Ja to vidim. Za 2dni zopakuj,ale rovnakou znackou. Urcite zosilnie. Vela stastia prajem
Pripadne kup clearblue digitalny a tam ti hned ukaze na com si! Najlepsie zajtra ranny moc
@gabuliacik ten som si chcela kupit ale tu u nas na dedine v lekarni ho maly vypredany 😂 a ten my ukaze aj ked na takomto to je slabucke ???
@nikol1212 ukaze urcite
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikol1212 ahoj, ja som prvy test mala tiez takyto, uplne slabulinka ciarocka, tiez som nevedela ci ano alebo nie..a za cca 5 dni som si spravila zase a uz bola pekne tmavsia