Hrúbka endometria a možné tehotenstvo

31. jan 2024

Ahojte baby, neviem ci mi budete vediet odpovedat na moju otazku, viem mala som sa pytat dr, ale taky bol nervozny a unahanany, ze som ani nemala odvahu na otazky. Moja chyba. Ale mozno mate niekto skusenost. Robil mi dnes gyn.sono, len preventivka, snazime sa o babo a som tyzden pred ms. Na sone mi len povedal, ze vsetko ok, ale mam hrubsie endometrium, ale ze to je ok. Hrubka je 15 mm. Citala som si par clankov na internete len zbezne a teda je mozne, ze by to mohlo znacit zaciatok tehotenstva. Mali ste nieco podobne ? Mate skusenosti s tym? Nechcem sa tesit dopredu , pockam ci mi bude meskat ms. Ale troska malu nadej mi to dalo. Vopred dakujem

pet888
31. jan 2024

Moze aj nemusi,je to uplne 50/50.Keby sa to da urcit podla tohto,nemuselo by sa cakat na 6.tyzden,ked vidno plod.

domka222
31. jan 2024

Však normálna hrúbka endometria počas ovulácie je tých cca 16mm. Tak čo riešiš, je to úplne v norme,presne ako povedal lekár, že je to ok. Čiže podľa toho sa tehotenstvo určiť nedá

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre